Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για το… κοντοσούβλι -«Είναι χθεσινό» είπε στον μάγειρα, και του επιτέθηκε

Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε για το… κοντοσούβλι -«Είναι χθεσινό» είπε στον μάγειρα, και του επιτέθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Αδιανόητες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για την επίθεση με μαχαίρι σε ουζερί της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους πελάτες σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν στο κατάστημα της Μενεμένης και αφού έβρισε τον 65χρονο εργαζόμενο, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία για την επίθεση ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι.

Καρέ-καρέ το παραλίγο φονικό στη Θεσσαλονίκη

Αδιανόητες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για την επίθεση με μαχαίρι σε ουζερί της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους πελάτες σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν στο κατάστημα της Μενεμένης και αφού έβρισε τον 65χρονο εργαζόμενο, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία για την επίθεση ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι.

Το θύμα της επίθεσης μιλώντας στο Mega περιέγραψε καρέ-καρέ το περιστατικό.

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει «θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό». Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει «το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω». Επιμένω «είναι φρέσκο», διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε «καλή όρεξη». Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. «Μην μου λες ψέματα», είπε αρχικά ο 65χρονος.

Ο εργαζόμενος δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τον δράστη, ενώ εκείνη τη στιγμή δεν προσπάθησε κάποιος από τους παρόντες στο περιστατικό να τον βοηθήσει.

«Μου λέει «είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό». «Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό» είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι».

Όπως αναφέρει το θύμα της επίθεσης αρχικά ο δράστης του επιτέθηκε με ένα πιρούνι, όμως στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι και τον χτύπησε στην κοιλιά.

«Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 65χρονος.

«Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, δεν το πήρα, βγαίνω έξω, να του πω αυτό και σηκώνω τη στολή μου και βλέπω αίμα έφευγε και λες «πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;». Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι, πλάκωσε μία, έκατσα 2-3 λεπτά, γύριζε, έφυγα από την πόρτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι και έφυγε», λέει συγκλονισμένος.

Μάλιστα ανέφερε ότι φοβήθηκε. «Φοβήθηκα μήπως έχω χτυπήσει αλλού, μου έχει κάνει ζημιά», είπε.

Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο χωρίς να πληρώσει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιήθεί από την αστυνομία. Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments