Πολιτική

Άδωνις: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δουλεύει για την αξιοποίηση των παλαιών νοσοκομείων

Άδωνις: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δουλεύει για την αξιοποίηση των παλαιών νοσοκομείων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται για την αξιοποίηση των παλαιών νοσοκομειακών κτισμάτων», σημείωσε, σε κοινοβουλευτική παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην Ελλάδα δεν υπήρχε προγραμματισμός για τα παλιά κτίρια

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται για την αξιοποίηση των παλαιών νοσοκομειακών κτισμάτων», σημείωσε, σε κοινοβουλευτική παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Μιλτιάδη Ζαμπάρα με αντικείμενο το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέδειξε το πρέπον ενδιαφέρον. Προσωπικά, είχα προχωρήσει στη δημιουργία του νέου νοσοκομείου Αγρινίου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το πρόβλημα του προσωπικού. Βγάζουμε προκηρύξεις, οι οποίες αποβαίνουν άγονες».

«Ως προς το εάν θα λάβει χρηματοδότηση το παλαιό νοσοκομείο για να αξιοποιηθεί, πρέπει να πως οι χρηματοροές δεν είμαι εγώ υπεύθυνος, υπεύθυνος είναι ο κ. Παπαθανάσης. Στην Ελλάδα, δεν είχαμε ποτέ προγραμματισμό για τα παλαιά νοσοκομειακά κτίρια. Γενικά, δεν υπάρχει σχεδιασμός για τα παλαιά νοσοκομεία. Αυτό προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό το κενό προσπαθεί να καλύψει», είπε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments