Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το χειρότερο με διαφορά παιχνίδι του Ροντινέι

Ολυμπιακός: Το χειρότερο με διαφορά παιχνίδι του Ροντινέι

Πηγή Φωτογραφίας: [367834] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μπακ βίωσε ένα πολύ δύσκολο βράδυ με αντίπαλο τον Ανγκολέζο εξτρέμ, Μίλσον, στη χειρότερή του παρουσία με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Προφανώς και ο έμπειρος δεξιός μπακ Ροντινέι είναι ένας ποιοτικότατος παίκτης που έχει προσφέρει αισθητά στον Ολυμπιακό από τότε που ήρθε στον σύλλογο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πώς θα έχει πάντα καλές αγωνιστικές βραδιές με την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 1-4 των Ισραηλινών έκανε πιθανώς το χειρότερο ever του παιχνίδι στον Ολυμπιακό και αμυντικά αλλά και τακτικά.

Στη φάση του 0-1 η μπάλα έχει περάσει βέβαια από τους Εσε και Ρέτσο για να βγει στον Ζάχαβι, ωστόσο εκείνος είναι που μαρκάρει τον Μίλσον και αδυνατεί να τον σταματήσει στη μεταβίβασή του. Στη στιγμή του 0-2 ναι μεν δεν έχει ευθύνη ως προς το πεδίο δράσης του είναι όμως ο 2ος παίκτης μετά τον Κάρμο που χάνει τον σκόρερ Σαχάρ.

Και βέβαια στο 30ό λεπτό ο Μίλσον τον έχει εκθέσει αμυντικά περνώντας τον ενώ είναι πολύ κοντά στη γραμμή για να βγάλει και άλλο τέρμα για τον Ζάχαβι. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν πήγαν πολύ άσχημα αμυντικά οι περισσότεροι εάν όχι όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών ή πώς δεν πήγαν ιδιαίτερα άσχημα όλοι οι αμυντικοί της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Όπως φυσικά και παίζει ρόλο και η γενικότερη κάλυψη από την πλευρά του Ροντινέι. Ένας Ροντινέι που δεν είχε τις ανάλογες αμυντικές βοήθειες από συμπαίκτες του όπως ο Φορτούνης.

Απλώς για τον «Ρόντι» κάνει παραπάνω… κλικ λόγω της αγωνιστικής του αξίας και των ικανοτήτων του. Είναι βέβαια γενικά σαφές πώς ο Ροντινέι είναι καλύτερος δημιουργικά και επιθετικά απ’ ότι στο αμυντικό και τακτικό σκέλος ως προς τα παιχνίδια του και τις εμφανίσεις του συνολικά, πλην όμως αυτό του το ματς ήταν πραγματικά ιδιαίτερα κακό από κάθε άποψη.

Πηγή: gazzetta.gr//Δημήτρης Τομαράς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments