Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Αρης: Τον «έριξε» απ’ την κορυφή!

ΠΑΟΚ Αρης: Τον «έριξε» απ’ την κορυφή!

Πηγή Φωτογραφίας: [367918] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Αν και βαθμολογικά αδιάφορος ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου στην Τούμπα

. Στην πρεμιέρα των playoffs της Super League, οι «κίτρινοι» παρότι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, είχαν σε υψηλό βαθμό το γόητρό τους και επικράτησαν 1-0 στην Τούμπα! Παίρνοντας αποτέλεσμα που «πληγώνει» σημαντικά τον «δικέφαλο».

Το ματς ήταν ακριβώς στα μέτρα που το ήθελε ο Άρης, με λίγες ευκαιρίες και χαμηλό τέμπο ουσιαστικά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπτο να ανεβάσει στροφές, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχασε κάποια σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει έστω το γκολ του Μορόν απ’ το ημίωρο, το οποίο και τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ με την ήττα αυτή έπεσε στη 2η θέση μένοντας στους 60 βαθμούς, στο -2 απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΚ και έχει στον ένα βαθμό πίσω του τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης ανέβηκε στους 45.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαιτητής: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)

Κίτρινες: Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς – Ανσαριφάρντ, Βερστράτε, Φεράρι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (71’ Ντεσπόντοφ), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (78’ Οζντόεφ), Μάρκος Αντόνιο (59’ Σβαμπ), Μουργκ (59’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (71’ Τζίμας).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμβοντό (76’ Βέλεθ), Βερστράτε, Νταρίντα (90’+4’ Φεράρι), Σαβέριο (76’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90’ Φετφατζίδης), Μορόν (46’ Ανσαριφάρντ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments