Focus

Όσκαρ: Η γκάφα του Αλ Πατσίνο κατά την παρουσίαση του βραβείου για την «Καλύτερη ταινία»

Όσκαρ: Η γκάφα του Αλ Πατσίνο κατά την παρουσίαση του βραβείου για την «Καλύτερη ταινία»

Πηγή Φωτογραφίας: .vanityfair.com

Η ανακοίνωση του βραβείου Καλύτερης Ταινίας προκάλεσε για μερικά δευτερόλεπτα αμηχανία

Το ότι ο Αλ Πατσίνο είναι ένας κινηματογραφικός θρύλος δεν αμφισβητείται. Από την άλλη, η ανακοίνωση διά στόματός του τού βραβείου Καλύτερης Ταινίας στη φετινή, 96η τελετή απονομής των βραβείων Oσκαρ, προκάλεσε σε πολλούς αμηχανία.

View this post on Instagram

A post shared by (@actorpacino)

Κι αυτό διότι ο 83χρονος σταρ, αντί να απαριθμήσει και τις 10 υποψήφιες ταινίες ως είθισται ή να πει το κλισέ «Και το Οσκαρ πηγαίνει…», αρκέστηκε σε ένα «έρχεται» («here it comes») πριν ανοίξει αργά τον φάκελο στον οποίο αναγραφόταν η νικήτρια ταινία.

«Και τα μάτια μου βλέπουν το “Oppenheimer”», είπε μάλλον απότομα στη συνέχεια, υπό το χλιαρό χειροκρότημα ενός κοινού που έμοιαζε κάπως αμήχανο, ενδεχομένως φοβούμενο για το σενάριο ενός νέου «μπερδέματος» όπως εκείνου που είχε συμβεί το 2017 με το «La La Land» και το «Moonlight».

View this post on Instagram

A post shared by (@actorpacino)

Ο Πατσίνο έσπευσε να βεβαιώσει τους παρευρισκομένους ότι μιλούσε απολύτως σοβαρά και σε εκείνο το σημείο η μουσική κορυφώθηκε και οι επευφημίες του πλήθους εντάθηκαν. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Τζίμι Κίμελ, πάντως, λίγο νωρίτερα, είχε αναφερθεί στο συμβάν του 2017, εντείνοντας την «ανησυχία» του κοινού για την ορθότητα της ανακοίνωσης του Πατσίνο. Μετά την τελετή, πάντως, ο Μπιλ Κράμερ, διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του σπουδαίου Πατσίνο. «Ολα πήγαν υπέροχα», δήλωσε ο Κρέιμερ. «Απλώς το διασκέδαζε στη σκηνή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments