Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου στην E.E.A. για τα περί “θυγατρικών”

Παναθηναϊκός: Η κατάθεση του Γιάννη Αλαφούζου στην E.E.A. για τα περί “θυγατρικών”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει on camera (Cosmote TV) στις 17 Φεβρουαρίου, μιλώντας για "θυγατρικές" ομάδες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε στην ΕΕΑ για τις "θυγατρικές" που είχε αναφερθεί σε παλαιότερη δήλωσή του, ενώ μίλησε και για διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει on camera (Cosmote TV) στις 17 Φεβρουαρίου, μιλώντας για “θυγατρικές” ομάδες.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε κληθεί προ δύο εβδομάδων απ’ την ΕΕΑ, αλλά ανέβαλλε τη συνάντησή τους λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, την Τρίτη (12/3) έδωσε το “παρών” ενώπιον της Επιτροπής, για να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Ο Αλαφούζος αναφέρθηκε σε “διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου”, ενώ έκανε λόγο για ετερόκλητες συμμαχίες ομάδων, που φτάνουν στο βαθμό της εξάρτησης.

Επίσης αναφέρθηκε σε παράδειγμα ομάδας, όπου ο προπονητής της δεν πανηγύρισε γκολ σε βάρος (φερόμενης) “συμμαχικής” ομάδας, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των μελών της ΕΕΑ για την υπόθεση του Τσιλούλη της Λαμίας.

Ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι οποιαδήποτε έρευνα για θυγατρικές ομάδες ή σκοπιμότητες διαιτητών ανήκει αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές, ενώ στο τέλος μίλησε και για τη διαιτησία, επισημαίνοντας πως διαιτητές κρατούν τις μισές καθυστερήσεις σε ένα ματς κι αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα στοιχείο σκοπιμότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments