Πολιτική

Συρεγγέλα από Κιλκίς: Η Κυβέρνηση στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την αγροτική οικονομία

Συρεγγέλα από Κιλκίς: Η Κυβέρνηση στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την αγροτική οικονομία

Πηγή Φωτογραφίας: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας,Στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, επισκέφθηκε χθες Τρίτη το Κιλκίς

Στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, επισκέφθηκε χθες Τρίτη το Κιλκίς

Στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα, επισκέφθηκε χθες Τρίτη το Κιλκίς.

Αρχικά, επισκέφτηκε την εταιρεία ELVIAL η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του αλουμινίου για σχεδόν 30 χρόνια, αριθμεί περί τους 500 εργαζομένους και έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ το 2022 απέκτησε μονάδα και στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η κ. Συρεγγέλα ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της επιχείρησης και συζήτησε για εργασιακά ζητήματα με τη διευθύνουσα σύμβουλο κ. Ασημίνα Τζίκα εκφράζοντας το θαυμασμό της για το ότι η εταιρεία – την οποία χαρακτήρισε πρότυπο – διοικείται από γυναίκες.

Στη συνέχεια, η Γραμματέας της ΝΔ, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, καθώς και πολιτευτές και πολιτεύτριες του νομού, βρέθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς το οποίο φιλοξενεί άνευ αντιτίμου άτομα με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, κινητικά προβλήματα και αισθητηριακές διαταραχές.

Ξεναγήθηκε στους χώρους από τη Διευθύντρια του Κέντρου Γεωργία Κυρλαγκίτση και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, συνεχάρη τους εργαζομένους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν δηλώνοντας πως «δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και επιτελούν λειτούργημα». Επιπρόσθετα, συνεχάρη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη πολύτιμη βοήθειά της στη λειτουργία του Κέντρου.

Κατόπιν, η κ. Συρεγγέλα πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Παιονίας με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη ενώ συναντήθηκε και με τα στελέχη της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς με τα οποία συζήτησαν εκτενώς για τα έργα ανάπτυξης που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως η ανακαίνιση των κτηρίων των Επαγγελματικών Σχολών, τα έργα βελτίωσης της ποιότητας του νερού, η προμήθεια εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, ο εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κιλκίς κ.ά.

Η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής υπογράμμισε ότι «η Κυβέρνηση στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την αγροτική οικονομία και τη βιομηχανία της περιοχής», ενώ έκανε ειδική αναφορά και στις επικείμενες ευρωεκλογές χαρακτηρίζοντας ως «καθοριστικής σημασίας το ρόλο των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στην επίτευξη μιας ακόμα μεγάλης νίκης» και τόνισε την «ανάγκη στήριξης του πατριωτισμού της ευθύνης έναντι των φωνών του λαϊκισμού και της δημαγωγίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments