Πολιτική

Κασσελάκης: Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού

Κασσελάκης: Δεν έχω συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού

Πηγή Φωτογραφίας: [367962] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ - ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί» είπε o Στέφανος Κασσελάκης

«Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί» είπε o Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και κλήθηκε να απαντήσεις για τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2016:

«Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να εμποδίζονται απόδημοι να φέρνουν άσπρα μέσα… Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτόν τον νόμο» τόνισε, παραδεχόμενος πάντως, πως ο νόμος ήταν λάθος.

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις, θα δώσω στη Δικαιοσύνη. Δεν θέλω να αρχειοθετηθώ ποτέ. Ουδέποτε έχω φοροδιαφύγει. Αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα εργαζόμενοι, ας τιμωρηθώ» είπε και επιβεβαίωσε πως τα χρήματα που δάνεισε τα Χριστούγεννα στα κομματικά media του έχουν επιστραφεί και «μάλιστα με ζημία λόγω του συναλλάγματος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments