Nέα της αγοράς

Flex Drive: Το πιο απίστευτο ευέλικτο leasing από την Autohellas Hertz

Flex Drive: Το πιο απίστευτο ευέλικτο leasing από την Autohellas Hertz
Απίστευτο και όμως αληθινό: Aυτοκίνητο σε 24 Ώρες και για όσο θες!

Το Flex Drive της Autohellas Hertz, είναι το ευέλικτο leasing που χρειάζεσαι, με τόσα πολλά προνόμια που μπορεί να σου φαίνονται απίστευτα και όμως είναι αληθινά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους! Ιδιώτες και επαγγελματίες που επιζητούν την απόλυτη ευελιξία στην μίσθωση αυτοκινήτου. Ξεκινάς την μίσθωση εύκολα και μπορείς να την σταματήσεις όποτε θες, χωρίς καμία χρονική δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση.

Ωστόσο, η ευελιξία είναι μόνο η αρχή, αφού εκτός από τις «κλασσικές» υπηρεσίες ενός προγράμματος leasing, όπως είναι η δωρεάν επισκευή, η ασφαλιστική κάλυψη, τα τέλη κυκλοφορίας και η 24ωρη οδική βοήθεια, προσφέρεται και ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο «πακέτο» επιπλέον υπηρεσιών και προνομίων, όπως:

  • Μηδέν προκαταβολή, με δυνατότητα αλλαγής και αγοράς

Με το Flex Drive δεν απαιτείται προκαταβολή, μόνο μια συνδρομή εκκίνησης αξίας 2 μηνιαίων μισθωμάτων. Το μηνιαίο μίσθωμα παραμένει σταθερό όλο τον χρόνο και σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις αυτοκίνητο, ανάλογα με τις ανάγκες ή τις προτιμήσεις σου. Ωστόσο, αν δεν μπορείς να το αποχωριστείς στο τέλος της μίσθωσης, έχεις την δυνατότητα να το αγοράσεις.

  • Παράδοση σε 24 Ώρες

Ξέχνα τις ατελείωτες αναμονές για την παράδοση του αυτοκινήτου σου. Με το Flex Drive επιλέγεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων μοντέλων και μέσα σε 24 ώρες το παραλαμβάνεις. Ούτε στους φίλους σου δεν θα προλάβεις να το πεις!

  • Δωρεάν έλεγχος & Πλύσιμο κάθε μήνα

Κάθε μήνα θα είναι σαν να το παρέλαβες μόλις! Καθώς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, έχεις δωρεάν έλεγχο και πλύσιμο του αυτοκινήτου σου, για να αισθάνεσαι ασφάλεια και να το απολαμβάνεις συνεχώς.

  • Bonus Πόντους & Miles+Bonus Μίλια

Τα προνόμια του FlexDrive δεν σταματούν εδώ! Για κάθε 1 ευρώ που πληρώνεις στο μίσθωμά σου κερδίζεις 4 Bonus πόντους πληρώνοντας με κάρτες Bonus της Alpha Bank και 3 Μίλια Εξαργύρωσης από το Miles+Bonus της AEGEAN. Τα μίλια σου μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για να αποπληρώσεις το Flex Drive μίσθωμά σου.

Εάν λοιπόν επιζητάς την απόλυτη ευελιξία στις μετακινήσεις σου και θες πάντα να βγαίνεις κερδισμένος, η επιλογή είναι μία: Flex Drive, το πιο απίστευτο ευέλικτο leasing από την Autohellas Hertz.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ: hertz.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments