Αθλητισμός

Αταμάν: «Πολύ σημαντική νίκη – Έχουμε ακόμα να κερδίσουμε τέσσερα ματς»

Αταμάν: «Πολύ σημαντική νίκη – Έχουμε ακόμα να κερδίσουμε τέσσερα ματς»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα περνώντας από το Βελιγράδι και κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και για τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα περνώντας από το Βελιγράδι και κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια του.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το παιχνίδι τονίζοντας πως ήταν ένα πολύ σημαντική αποτέλεσμα, στάθηκε στα τελευταία τέσσερα ματς της κανονικής περιόδου, αλλά και στη δυναμική των Σέρβων.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε 4 ακόμα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να προστατεύσουμε την θέση μας στην τετράδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Νεμάνια Νέντοβιτς είναι μια διαφορετική ομάδα στο παρκέ, το είδαμε κα απόψε. Εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα στην επίθεση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments