Πολιτική

Να παραπεμφθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον φυσικό του δικαστή, ζητεί η Τζάκρη

Να παραπεμφθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον φυσικό του δικαστή, ζητεί η Τζάκρη

Πηγή Φωτογραφίας: [368152] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Θέλει όμως τόλμη και αρετή η δημοκρατία και όχι τις μοιραίες μαριονέτες του συγχρόνου πολιτικού θεάτρου σκιών», υπογράμμισε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη

Την άρση της ασυλίας του τέως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και την παραπομπή του στον φυσικό δικαστή ζήτησε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την ομιλία της στη συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών».

Όπως είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, επειδή «έχει προκύψει το πάνδημο αίτημα του 1,5 εκατ. υπογραφών για παραπομπή των ενόχων στη δικαιοσύνη και επειδή σύμφωνα με γνωμοδότηση έγκριτων νομικών τα δια παραλείψεως τελούμενα εγκλήματα των υπουργών, σύμφωνα με τα παραπάνω, δικάζονται από τον φυσικό τους δικαστή ζητούμε την άρση της ασυλίας του κ. Καραμανλή και την παραπομπή του στο φυσικό δικαστή, για διερεύνηση εγκλημάτων δια παραλείψεως τελούμενα.

Κάτι που ο κ. Καραμανλής όφειλε να ζητήσει μόνος του» παρατήρησε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Ακολούθως η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συμπλήρωσε ότι «θέλει όμως τόλμη και αρετή η δημοκρατία και όχι τις μοιραίες μαριονέτες του συγχρόνου πολιτικού θεάτρου σκιών».

Τζάκρη σε Κεραμέως: Όπου πηγαίνετε διαρρέουν τα προσωπικά δεδομένα

Η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που απεστάλησαν σε απόδημους εν όψει ευρωεκλογών θέτοντας το ερώτημα για το πόσοι εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο.

Υποστήριξε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η αρμόδια υπουργός θα είχε παραιτηθεί, και έθεσε το ερώτημα: Πάλι φταίει ένας υπάλληλος -υψηλόβαθμος αυτή τη φορά- όπως και στο έγκλημα των Τεμπών ή είναι και αυτό σύμπτωση «όπως και με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων των μαθητών από την πλατφόρμα Webex;

Τόσες πολλές συμπτώσεις διαρροής προσωπικών δεδομένων κ. Κεραμέως; Όπου πηγαίνετε διαρρέουν τα προσωπικά δεδομένα» υπογράμμισε η Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments