Πολιτική

Δεν θα γίνει υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη [vid]

Δεν θα γίνει υπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Δεν μπορεί να γίνει όσο είναι σε εξέλιξη η πρόταση δυσπιστίας», είπε για την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Παύλος Μαρινάκης

«Δεν μπορεί να γίνει όσο είναι σε εξέλιξη η πρόταση δυσπιστίας», είπε για την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Παύλος Μαρινάκης

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε για το αν θα γίνει αύριο το προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο και απάντησε ότι «Αν είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να γίνει υπουργικό συμβούλιο. Θα γίνει μετά το πέρας της συζήτησης».

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», είπε ότι «το δημοσίευμα προσπαθεί με έναν παραπλανητικό τίτλο να χτίσει κατηγορίες περί μονταζιέρας. Το ανθρώπινο λάθος είναι κάτι το οποίο μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αμφισβητήσει. H έρευνα της Δικαιοσύνης είναι εν εξελίξει».

«Η Δικαιοσύνη έχει εργασθεί με τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης. Σε ένα πρόσφορο έδαφος που έχει καλλιεργηθεί από την οργή των πολιτών, δημιουργείται ένα αφήγημα για ‘’μονταζιέρα” από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση απαντά με επιχειρήματα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και την ίδια μέρα, ο κ. Ανδρουλάκης καταθέτει πρόταση δυσπιστίας. Θεώρησε σκόπιμο να καταθέσει “τυχαία” μία πρόταση μομφής για ένα δημοσίευμα το οποίο ανέσυρε ένα μη θέμα, έναν χρόνο αργότερα. Η πρόταση δυσπιστίας από τον κ. Ανδρουλάκη είναι καλοδεχούμενη. Θα απαντήσουμε, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, με στοιχεία και απόλυτο σεβασμό στους συγγενείς των θυμάτων, τους Έλληνες πολίτες και τη Δικαιοσύνη», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments