Lifestyle

Μαρία Μάρκου: «Τον έχασα στα 25, έκλαψα πολύ! Το μαύρο το φόρεσα για 5 χρόνια»

Μαρία Μάρκου: «Τον έχασα στα 25, έκλαψα πολύ! Το μαύρο το φόρεσα για 5 χρόνια»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ ant1tv

Μαρία Μάρκου: Το 2012 που ζούσα στο Βερολίνο ήμουν "persona non grata" λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ένιωθα ανεπιθύμητη

Η Μαρία Μάρκου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού». Η γυναίκα που είναι γνωστή ως η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα», όπως την αποκαλούν στο «The Chase», μίλησε για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA, τις σχέσεις της με τη Μαρία Μπεκατώρου και την καθημερινή της εργασία.

«Συνήθως με αντιμετωπίζουν ως αυστηρή περσόνα, ως έναν άνθρωπο που δεν σηκώνει πολλά-πολλά. Αλήθεια είναι αυτό αλλά αν μου βγάλει κανείς οικειότητα, ανοίγομαι και αφήνομαι κι εγώ», δηλώνει αρχικά η Μαρία Μάρκου.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Markou (@dr.mariamarkou)

«Το Chase μπήκε στη ζωή μου όταν έκανα αίτηση τον Οκτώβριο του 2021 για να συμμετάσχω ως παίκτρια. Τα πράγματα πήραν όμως μία άλλη τροπή, η παραγωγή μου ζήτησε να δει το βιογραφικό μου και να δοκιμαστώ ως chaser. Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν ήταν στα διόδια», περιγράφει στη συνέχεια η Chaser στον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Εργάζομαι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι διευθύντρια αγροτικής πολιτικής, τεκμηρίων και διεθνών σχέσεων», αποκαλύπτει η Μαρία Μάρκου σχετικά με την εργασία της.

«Όταν μου πρότειναν αυτό το ψευδώνυμο, “τσίνισα” λίγο στην αρχή. Πλέον το μαύρο το υποστηρίζω και τις πρωινές ώρες. Ένιωσα λίγο “βαριά”, γιατί το μαύρο το φόρεσα ως πενθούσα 5 χρόνια στη ζωή μου», εξομολογείται αμέσως μετά η «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα».

«Έχασα τον πατέρα μου γύρω στα 25. Η ελπίδα είναι κακό πράγμα, σου δίνει προσδοκίες που ίσως δεν θα έπρεπε να έχεις. Έκλαψα πολύ αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο. Τον “έχασα” από καρκίνο, δεν έπεσα ψυχολογικά τότε αλλά μετά», παραδέχεται χαρακτηριστικά η Μαρία Μάρκου για την σημαντική απώλεια.

Η γυναικά-ρα με τα μαύρα έβαλε κόκκινα: Η Μαρία Μάρκου «σαγηνεύει» τα πλήθη με το λουκ που λίγες θα τολμούσαν

Η Μαρία Μάρκου μπήκε στη ζωή μας τον Δεκέμβριο του 2021 ως «Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα» στο «The Chase», το παιχνίδι γνώσεων του Mega, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, το οποίο συνεχίζεται για τρίτη σεζόν. Μία γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις, οι οποίες βέβαια, δεν αποκτήθηκαν εν μία νυκτί, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο το βιογραφικό της το λιγότερο, θα εντυπωσιαστείς.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακό στο εθνικό και ενωσιακό δίκαιο και διδακτορικό στην εφαρμοσμένη επικοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο του Βερολίνου. Εργάζεται στο τμήμα Στατιστικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα πρόσφατα ανέλαβε τη Διεύθυνση της αγροτικής πολιτικής.

Μπορεί να φαίνεται κάπως αυστηρή την ώρα που αντιμετωπίζει κάθε παίκτη του Τhe Chase προσπαθώντας να απαντήσει σωστά τις ερωτήσεις που της κάνει η Μαρία Μπεκατώρου – λόγω και του μαύρου outfit που έχει επιλέξει για να εμφανίζεται – όμως στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το χρώμα και το φως στη ζωή της.

Η εμφάνιση με κόκκινο σακάκι και νέο pixie cut look

Κι αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη εμφάνισή της στην 6η μεικτή διϋπουργική ομάδα εργασίας Ελλάδας – Ουκρανίας.

Όπως είδαμε μέσα από την ανάρτησή της στο Instagram, η «Chaser» επέλεξε να δώσει χρώμα στην εμφάνισή της φορώντας ένα κόκκινο σακάκι που φώτιζε το πρόσωπό της και ταίριαζε με το, επίσης, κόκκινο κραγιόν της.

Οι followers της σε αυτήν την ανάρτηση, είδαν για πρώτη φορά και την αλλαγή στα μαλλιά της, αφού η Μαρία Μάρκου υποστηρίζοντας τέλεια τα à la garçonne χτενίσματα υιοθέτησε ένα ακόμα πιο κοντό pixie cut look, ανανεώνοντας παράλληλα και το χρώμα των μαλλιών της, το οποίο πλέον είναι ακόμα πιο ξανθό.

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της «Γυναίκας με τα Μαύρα» θα δεις πως πραγματικά όσον αφορά τις εμφανίσεις της επιλέγει πολύ συχνά το χρώμα, αφού δεν πιστεύει πως για να δείχνει επαγγελματίας πρέπει να φοράει μόνο μαύρο ή γκρι. Όπως είχε πει άλλωστε στο Queen.gr:

«Αγαπώ το χρώμα στη ζωή μου. Όπως και το office look το οποίο στην περίπτωσή μου θα χαρακτήριζα ως casual chic. Γενικά, διαφωνώ με την ταύτιση της σοβαρότητας με την απώλεια χρώματος και αποκλειστικά με την επιλογή του γκρι ή του μαύρου. Σοβαροφάνεια χαρακτηρίζεται. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να υποτιμήσει τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό μου επειδή μπορεί να φοράω για παράδειγμα φούξια γόβες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments