Πολιτική

Βελόπουλος: Ο κατώτατος μισθός εξαφανίζεται από την ακρίβεια

Βελόπουλος: Ο κατώτατος μισθός εξαφανίζεται από την ακρίβεια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η μόνη αλήθεια κ. Μητσοτάκη που βγήκε από τη συζήτηση στη Βουλή, είναι η αποστολή των δικών σας υπουργών στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον ολιγάρχη που δεν τολμάει κανείς να πει το όνομά του και στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Η μόνη αλήθεια κ. Μητσοτάκη που βγήκε από τη συζήτηση στη Βουλή, είναι η αποστολή των δικών σας υπουργών στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον ολιγάρχη που δεν τολμάει κανείς να πει το όνομά του και στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Η μόνη αλήθεια κ. Μητσοτάκη που βγήκε από τη συζήτηση στη Βουλή, είναι η αποστολή των δικών σας υπουργών στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον ολιγάρχη που δεν τολμάει κανείς να πει το όνομά του και στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι «είστε η κυβέρνηση της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα και παραμύθια του ίδιου του πρωθυπουργού».

Εξάλλου, αναφερόμενος στην αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Απριλίου, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός επαίρεται για την δήθεν αύξησή του. Να του πούμε λοιπόν ότι αυτός ο κατώτατος μισθός για τον οποίο επαίρεται ο ίδιος σε λίγες μέρες, μία, δύο, τρεις μέρες, εξαφανίζεται από την ακρίβεια» και συμπλήρωσε:

«Άρα λοιπόν η μόνη λύση για να τελειώσει αυτή η ιστορία, η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ, που είναι υπηρέτες των ολιγαρχών και των καπιταλιστών είναι να εξαφανιστεί αυτή η κυβερνητική πολιτική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments