Πολιτική

Μαρινάκης: Διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» – Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

Μαρινάκης: Διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» – Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

Πηγή Φωτογραφίας: [364129] ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το δημοσίευμα της «Εστίας» που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία, τονίζοντας ότι πρόκειται για «προϊόν επιστημονικής φαντασίας».

Όπως αναφέρει το Mega Tv στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας», το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο».

Π. Μαρινάκης για «Εστία»: Υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας – Χυδαιότητα να στοχοποιηθεί η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης διέψευσε με ανακοίνωσή του το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», τονίζοντας ότι πρόκειται για δημοσίευμα «γεμάτο αισχρά ψεύδη» και «υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας» που δε διστάζουν να στοχοποιήσουν τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments