Lifestyle

Βασίλης Ζούλιας: «Κάηκε δουλειά 15 ετών»

Βασίλης Ζούλιας: «Κάηκε δουλειά 15 ετών»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Vassilis Zoulias

Βασίλης Ζούλιας: Η φωτιά έσβησε άμεσα με τη γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής, πριν προλάβει να πάρει μεγάλη έκταση.

Φωτια πήρε την Κυριακή 31/3 το ατελιέ του σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Happy Day, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και οφειλόταν πιθανόν από κάποιο κερί που ήταν αναμμένο, την ώρα που μέσα στο ατελιέ, βρίσκονταν άνθρωποι και πραγματοποιούνταν γύρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Η φωτιά έσβησε άμεσα με τη γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής, πριν προλάβει να πάρει μεγάλη έκταση.

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή Fay’s time για τη φωτιά στο ατελιέ του, ενώ μαζί του ήταν και ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι πραγματικότητα, μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία και τίποτα άλλο», σχολίασε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

«Πήρε φωτιά μέρος του ατελιέ. Κάηκαν δύο δωμάτια, με όλη μας τη δουλειά, 15 ετών, που είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Γινόταν μία φωτογράφιση και έγινε κάποιο λάθος, δεν είμασταν εμείς εκεί. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής», τόνισε.

«Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Είχαμε δανείσει τον χώρο για να γίνει φωτογράφιση για μια παραγωγή. Ήταν η κακή στιγμή. Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εδώ. Γίνονται ανακρίσεις και θα βρούμε πώς έγινε. Το θέμα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς και είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε περίπου 700 τετραγωνικά και κάηκαν τα 35. Ακούστηκαν κάτι δραματικά, δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δυο δωμάτια», δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να έγινε κάτι επίτηδες. Θα μάθουμε το πώς ξεκίνησε», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Δεν είναι υπολογίσιμη η αξία σε αυτή τη φάση».

«Είναι σαν να λέμε ότι είχε ένα θησαυροφυλάκιο το ατελιέ και κάηκε. Δεν ήταν ασφαλισμένα. Θα τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή», συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments