Lifestyle

Ζαγοράκης: Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι με τα παιδιά, είναι το μεγαλύτερο στήριγμα

Ζαγοράκης: Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι με τα παιδιά, είναι το μεγαλύτερο στήριγμα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Θοδωρής Ζαγοράκης / Thodoris Zagorakis

« Τα παιδιά έχουν ζήσει την αναγνωρισιμότητα του πατέρα τους - Έρχεται κόσμος να του μιλήσει και να βγάλει φωτογραφίες»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, αλλά και την καθημερινότητα με τα δύο τους παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Μαμά-δες», που θα προβληθεί το Σάββατο. Ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις τους προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Αρχικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε για τη σύζυγό του. «Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι. Το να είσαι όλη μέρα με τα παιδιά και τα παιδιά που είναι στην εφηβεία, δεν είναι και το πιο εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν δεν έχεις έναν σύντροφο ή μια σύζυγο δίπλα σου που θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά, νομίζω ότι μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πολλά πράγματα. Αν δεν ήταν εκείνη, θα είχα αποτύχει σε πολλά».

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Λίλη είπε πως δεν μετάνιωσε στιγμή, για την απόφασή της να αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της.

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή αυτή, απέχω από τον χώρο αρκετά χρόνια, γιατί ήθελα να σταθώ στο μεγάλωμα των παιδιών. Εννοείται ότι μου λείπει πάρα πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω, εάν και εφόσον μου παρουσιαστεί κάτι που θα είναι στα μέτρα μου», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments