Πολιτική

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του [vid]

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην "Καθημερινή" είναι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, πολιτεύεται με fake news και συνωμοσίες», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των συντακτών.

«Το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην "Καθημερινή" είναι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, πολιτεύεται με fake news και συνωμοσίες», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των συντακτών.

«Το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην “Καθημερινή” είναι γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες, πολιτεύεται με fake news και συνωμοσίες», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των συντακτών.

Ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του; Για να πιάσει το ποσοστό που είχε το κόμμα του πριν από ένα χρόνο για λόγους συσπείρωσης; Δικαίωμά του είναι αλλά αξιολογείται…

Σήμερα το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην “Καθημερινή” ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες αλλά και μια αλήθεια. Κάθε παράγραφος είχε ψέμα και συκοφαντία ή ένα από τα δύο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Αν κάποιος δεν ήξερε που έχει δημοσιευθεί το άρθρο και από ποιον, να νομίζει πως είναι από μια εφημερίδα με θεωρίες συνωμοσίας ή από έναν πρόεδρο κόμματος που πολιτεύεται με fake news και θεωρίες συνωμοσίας. Πλέον, ο κ. Κασσελάκης είναι ένας τέτοιος πρόεδρος…», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η εισαγωγική τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη:

Παρουσιάστηκε πριν λίγη ώρα παρουσία του Πρωθυπουργού η εκστρατεία του Υπουργείου Παιδείας κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ανηλίκων, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, οι οποίοι έχουν διαπράξει αδικήματα του ποινικού κώδικα κατά τα τελευταία 4 χρόνια παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση.

Η παραβατικότητα των ανηλίκων είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά ζητήματα, το οποίο, ξεκινώντας από το σχολείο, πρέπει να αντιμετωπιστεί ολιστικά. Η συγκεκριμένη εκστρατεία κοιτάζει το πρόβλημα κατάματα και στοχεύει στην ουσιαστική αλλαγή κουλτούρας.

Δημιουργήθηκε, λοιπόν, η πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr η οποία ξεκινά να λειτουργεί από σήμερα και περιλαμβάνει ενημερωτικό και επιμορφωτικό υλικό για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, σύστημα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών και μελών ομάδων δράσης, σύστημα αποτύπωσης περιστατικών ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού με επώνυμες αναφορές, σύστημα ενημέρωσης γονέων για την εξέλιξη διαχείρισης του αναφερόμενου περιστατικού, σύστημα διενέργειας ανώνυμων διαδικτυακών ερευνών προς τους μαθητές και σύστημα διαλειτουργικότητας με την κεντρική υπηρεσία πιστοποίησης χρηστών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Ήδη, έχει συσταθεί επιτροπή για την Εθνική Στρατηγική Πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας και παραβατικότητας ανηλίκων, ενώ σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαμορφώνεται ένα κοινό πρωτόκολλο αντιμετώπισης ακραίας παραβατικότητας εντός των σχολικών μονάδων.

Έπειτα από την καταγραφή επιλαμβάνονται τα σχολεία. Έχουν δημιουργηθεί ειδικά πρωτόκολλα πρόληψης και χειρισμού περιστατικών που εκπονούνται από την Ειδική επταμελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

Παράλληλα, ομάδα Άμεσης Υποστήριξης των ομάδων δράσης των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, των αποδεκτών αναφορών σε σοβαρά περιστατικά ενδοσχολικής βίας συμβουλευτικά, θα καθοδηγεί τις αρμόδιες υπηρεσίες στην διαχείριση ενός περιστατικού ιδιαίτερης βαρύτητας και κοινωνικής – παιδαγωγικής έντασης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει διπλασιαστεί ο αριθμός Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών στα σχολεία.

Μέχρι το τέλος του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η εκπόνηση της έρευνας για την αποτύπωση της κατάστασης, η ανάπτυξη του ενημερωτικού υλικού και η επιμόρφωση εκπαιδευτικών, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και στελεχών εκπαίδευσης.

Στόχος είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχει ολοκληρωθεί η επιμόρφωση 684 Συμβούλων Εκπαίδευσης. Παράλληλα έχουν ήδη συσταθεί τετραμελείς ομάδες δράσης στις 116 Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με συμμετοχή Συμβούλων Εκπαίδευσης, Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών, ενώ σε κάθε σχολείο ο Διευθυντής κι ένας Εκπαιδευτικός έχουν επιλεγεί για την υποδοχή των αναφορών. Από τον Σεπτέμβριο στόχος είναι η επιμόρφωση όλων αυτών των Υπεύθυνων Αποδεκτών των επώνυμων Αναφορών.

Επιπλέον, εισάγονται προγράμματα δράσεων Ενεργού Πολίτη, αλλά και εκπαίδευση των μαθητών σε δεξιότητες ζωής, από το νηπιαγωγείο μέχρι την Α’ Λυκείου.

Από τον Σεπτέμβριο επίσης, τίθεται σε λειτουργία Νέος Σχολικός Κανονισμός Λειτουργίας των Σχολείων όπου διατυπώνονται σαφείς κανόνες συμπεριφοράς και συνεπειών για κάθε παράπτωμα.

Ο κανονισμός κοινοποιείται στην αρχή του έτους σε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές κλπ. Οι γονείς πρέπει να υπογράψουν και να αποδεχθούν τον Κανονισμό.  O Σχολικός Κανονισμός εφαρμόζεται εντός του σχολείου, κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του, καθώς και σε όλες τις δράσεις τις οποίες διοργανώνει το σχολείο.

Σε περιπτώσεις σοβαρών παραβιάσεων εφαρμόζεται ο νόμος για τα ποινικά παραπτώματα, ενώ, αυστηροποιούνται τα παιδαγωγικά και πειθαρχικά μέτρα στα σχολεία (πχ επίπληξη, αποβολή, αποκλεισμός από δράσεις που διοργανώνει το σχολείο, αλλαγή τμήματος κλπ).

Ακόμη, προβλέπεται πως οι γονείς ή κηδεμόνες των παιδιών τα οποία προκαλούν φθορές στο σχολείο είναι υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Ξεχωριστή πρόβλεψη υπάρχει και για την χρήση κινητού. Αν μαθητής/τρια, έχει κινητό και μαγνητοφωνεί ή φωτογραφίζει ή βιντεοσκοπεί εκπαιδευτικούς ή συμμαθητές/τριες του/της, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού επιλαμβάνεται ο Διευθυντής ή μετά από κρίση του τελευταίου ο Σύλλογος Διδασκόντων για ποινή αποβολής ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.

Αν αφορά σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων, τότε ο Σύλλογος Διδασκόντων υποχρεούται να εφαρμόσει το παιδαγωγικό μέτρο της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος για τον/την υπαίτιο/α.

Η ανοχή, η αποσιώπηση ή η ατιμωρησία τέτοιων περιστατικών σχολικού εκφοβισμού τραυματίζει ακόμα περισσότερο τα θύματα των επιθέσεων αυτών και δεν δίνει την δυνατότητα στους δράστες να καταλάβουν την βαρύτητα των πράξεών τους.

—-

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνέντευξη Τύπου από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το σχέδιο νόμου για τον Δικαστικό Χάρτη της Χώρας, το οποίο έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Ήδη, έχουν νομοθετηθεί από την Κυβέρνηση μια σειρά από πρωτοβουλίες για την επιτάχυνση της δικαιοσύνης, όπως είναι η διεύρυνση της ύλης για δικηγόρους και συμβολαιογράφους προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι δικαστές από απλές υποθέσεις και ο περιορισμός των αναβολών.

Με το νομοσχέδιο για την ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας και την χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων, γίνεται μια σημαντική μεταρρύθμιση, μια τομή για την ταχύτερη λειτουργία της δικαιοσύνης.

Υπολογίζεται από τους τεχνικούς συμβούλους ότι χάρη στο νέο δικαστικό χάρτη και μόνο από αυτή την παρέμβαση θα μειωθεί ο συνολικός χρόνος εκδίκασης σε όλους τους βαθμούς κατά 30%, δηλαδή κατά 450 ημέρες.

Έτσι ο Νέος Δικαστικός Χάρτης της χώρας, ενοποιεί, συγκεντρώνει και αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά την πρωτοβάθμια δομή των δικαστών για να γίνει ταχύτερη και αποτελεσματικότερη η λειτουργία των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων πρώτου βαθμού.

Μέχρι σήμερα η πρωτοβάθμια δικαιοσύνη, ήταν διχοτομημένη σε δύο τύπους δικαστών-, Ειρηνοδίκες και Πρωτοδίκες. Η διχοτόμηση αυτή, αποτελεί γέννημα του 19ου αιώνα, παλιών εποχών, αναγκών και δυνατοτήτων.

Σήμερα, ενοποιούμε τους πρωτοβάθμιους δικαστές, με αναβάθμιση των ειρηνοδικών σε πρωτοδίκες. Ο ενιαίος πρώτος βαθμός στην ελληνική δικαιοσύνη, με την αξιοποίηση του διαθέσιμου πλέον ανθρώπινου δικαστικού δυναμικού, εκτιμούμε ότι θα οδηγήσει σε σημαντικά οφέλη. Από την ενοποίηση, λοιπόν, παύουν να υπάρχουν τα Ειρηνοδικεία. Αυτό οδηγεί συνολικά σε μια ορθολογική μείωση του αριθμού των πρωτοβάθμιων δικαστικών σχηματισμών από 217 σε 111.

Η συνδυασμένη απόδοση όλων πλέον των πρωτοβάθμιων δικαστών εκτιμάται ότι μετά την ενοποίηση μπορεί ν’ αυξηθεί μέχρι και 17%. Επίσης το ποσοστό εκκαθάρισης υποθέσεων των νέων πρωτοδικείων αναμένεται ν’ αυξηθεί μέχρι και 24% μετά την ενοποίηση.

—-

Την δυνατότητα να ταυτοποιούν το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet έχουν από σήμερα, 9 Απριλίου, οι φίλαθλοι, ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στο γήπεδο στους αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναβαθμίζεται, έτσι, το επίπεδο ασφαλείας στα γήπεδα. Ταυτόχρονα, απελευθερώνεται ένας σημαντικός αριθμός αστυνομικών δυνάμεων από το έργο της φύλαξης κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με απλό και φιλικό τρόπο οι πολίτες προβαίνουν στην ταυτοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet που έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, πριν κατεβάσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Η λειτουργία των καμερών έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή στις 12 Μαΐου 2024, θα ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, τόσο με το ψηφιακό εισιτήριο, όσο και με το συμβατικό εισιτήριο, ώστε οι φίλαθλοι και οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στη νέα διαδικασία και να προετοιμαστούν καταλλήλως.

Τα μηνύματα μετά το άνοιγμα των γηπέδων με φιλάθλους είναι ενθαρρυντικά. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας κάνει να εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε κάθε δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Κυβέρνηση απέναντι στους φιλάθλους στο ακέραιο.

—–

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: της διαχείρισης υδάτων, της διαχείρισης και προστασίας των δασών, της αστικής ανθεκτικότητας, της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης και της ενεργειακής ασφάλειας.

Βασικές μεταρρυθμίσεις είναι μεταξύ άλλων οι εξής:

Μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων για τα νερά της Θεσσαλίας που ανήκαν σε πολλαπλούς φορείς στον «Οργανισμό Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας Ανώνυμη Εταιρεία»,

Η δυνατότητα μεταβίβασης της ευθύνης για τα όμβρια ύδατα που σήμερα βρίσκεται υπό τη διαχείριση επί μέρους δήμων, στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στις αντίστοιχες περιοχές ευθύνης της καθεμίας, ώστε να λειτουργούν ενιαία και με δυνατότητα σχεδιασμού ενεργητικής διαχείρισης των πλημμυρικών φαινομένων

Η μεγάλη μεταρρύθμιση στη διαχείριση των δασών. Στόχος είναι να ξεκινήσει η ενεργητική διαχείριση των ελληνικών δασών και προπαντός εκείνων των δασικών οικοσυστημάτων στη νότια Ελλάδα, που είναι πιο ευάλωτα στην κλιματική κρίση, ώστε να αρχίσουν να απομακρύνονται οι ποσότητες εύφλεκτης υπερβάλλουσας βιομάζας.

Η άμεση μαζική κινητοποίηση δασεργατών και μηχανημάτων, με τη δημιουργία συστήματος ενεργοποίησης των Δασικών Συνεταιρισμών Εργασίας σε περίπτωση μεγάλων δασικών πυρκαγιών (megafires), για τη δημιουργία μεγάλων αντιπυρικών ζωνών

Η ριζική μεταρρύθμιση του συστήματος παρακολούθησης του δομημένου περιβάλλοντος, του εντοπισμού και της κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών.

Μετην μεταρρύθμιση αυτή, γίνεται για πρώτη φορά προτεραιοποίηση των κατεδαφίσεων και προτάσσονται όλα τα νέα αυθαίρετα κτίσματα, καθώς και σημαντικός αριθμός παλαιότερων αυθαίρετων που επιλέγονται με πολεοδομικά, χωροταξικά και περιβαλλοντικά κριτήρια.

Θεσπίζεται το Πρόγραμμα «Απόλλων» για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των ευάλωτων νοικοκυριών, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, των Τοπικών και Γενικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης ανά την Επικράτεια.

Θεσπίζονται μέτρα για την αύξηση του διαθέσιμου ηλεκτρικού χώρου, με στόχο την αύξηση της διείσδυσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και τη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος.

Καθιερώνονται αυστηρά μέτρα κατά των ρευματοκλοπών και των στρατηγικών κακοπληρωτών λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, με στόχο τη μείωση των επιβαρύνσεων που υφίσταται ο μέσος καταναλωτής από τα φαινόμενα αυτά. ——

Το προηγούμενο τριήμερο οι πολύ ισχυροί άνεμοι, η ξηρασία του εδάφους και σε συνδυασμό με την αμέλεια ορισμένων συμπολιτών μας είχαν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πολύ μεγάλου αριθμού πυρκαγιών.

Από το Σάββατο έως τη Δευτέρα ξέσπασαν πάνω από 230 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με τη συντριπτική πλειονότητα να τίθεται άμεσα υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές μας δυνάμεις. Παρόλα αυτά είδαμε ότι η πυρκαγιά στην Ιεράπετρα απείλησε οικισμούς- για αυτό εστάλησαν και τα μηνύματα του 112- και οι πυροσβέστες μας έδωσαν μάχη να την περιορίσουν, ενώ ταυτόχρονα αντιμετώπιζαν άλλες 18 πυρκαγιές μόνο στο νησί της Κρήτης.

Το ίδιο τριήμερο είχαμε 19 συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι οι πυρκαγιές από αμέλεια είναι το ίδιο απειλητικές και καταστροφικές με αυτές από πρόθεση και για αυτό το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αυστηροποιήσει τις ποινές και τα διοικητικά πρόστιμα. Οι αγρότες και συμπολίτες μας που ασχολούνται με τη γη τους και κάνουν εργασίες καύσης πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα.

—-

Συνεχίζεται η μείωση των παράνομων αφίξεων από την Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Μάρτιο, ο συνολικός αριθμός των παρανόμως αφιχθέντων ανήλθε σε 2.231 έναντι 3.828 τον Φεβρουάριο, μειωμένος, δηλαδή, κατά 41,7%. Η μείωση από τον Σεπτέμβριο του 2023 φθάνει το 80,5%.

Παράλληλα, συνεχίστηκε και τον Μάρτιο η αποσυμφόρηση του εθνικού συστήματος ταυτοποίησης, καταγραφής και φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών-αιτούντων άσυλο. Ο συνολικός αριθμός διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών, στις 33 δομές του εθνικού συστήματος σε όλη τη χώρα, μειώθηκε στις 23.245 τον Μάρτιο από 27.554 τον Φεβρουάριο, ήτοι κατά 15,6%. Σε σχέση με τον Ιανουάριο, όταν οι διαμένοντες ανέρχονταν σε 31.367, η μείωση φθάνει το 25,9%.

Ειδικότερα, οι διαμένοντες στις δομές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, τον Μάρτιο, μειώθηκαν ακόμα περισσότερο, κατά 40,9%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2024. Πιο συγκεκριμένα, ενώ τον Ιανουάριο οι διαμένοντες στα νησιά ήταν 15.767, τον Μάρτιο αριθμούσαν 9.321. Η μείωση συνεχίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό και τον Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι το σύνολο σχεδόν όσων λαμβάνουν άσυλο, αιτούνται στη συνέχεια και αποκτούν ταξιδιωτικά έγγραφα για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, ενώ όσων οι αιτήσεις ασύλου απορρίπτονται εντάσσονται στη διαδικασία επιστροφής προς τη χώρα προέλευσής τους.

Η μείωση των ροών αλλά και η αποσυμφόρηση του συστήματος υποδοχής μας δίνει την δυνατότητα, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και την προστασία των συνόρων μας να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ενδεχόμενες μελλοντικές πιέσεις.

Είναι γεγονός πως η μεταναστευτική πίεση σε γειτονικές χώρες είναι αυξημένη γι’ αυτό και δεν εφησυχάζουμε. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έχει ως μία από τις αποστολές του την αποτελεσματική διαχείριση των ροών από τρίτες χώρες αιτούντων άσυλο, με ασφάλεια για τους ίδιους και την ελληνική κοινωνία, αξιοποιώντας την ευρωπαϊκή χρηματοδοτική αρωγή.

—-

Υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία αυξάνονται κατά 50% οι αμοιβές των ιατρών του ΚΕΠΑ καθώς και των γραμματέων.

Είναι η πρώτη φορά που δίνεται αύξηση στις αμοιβές των ιατρών, από τότε που συστάθηκαν τα ΚΕΠΑ, το 2011.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της επιτροπής, για αξιολόγηση εντός ΚΕΠΑ θα αμειβόταν με 10 ευρώ, ενώ τώρα με 15 και για μια αξιολόγηση κατ’ οίκον με 30 ενώ τώρα θα αμείβεται με 45.

Αντίστοιχα ένα μέλος της επιτροπής θα αμειβόταν για μια αξιολόγηση εντός ΚΕΠΑ με 7 ευρώ, ενώ τώρα με 10,5 και για μια αξιολόγηση κατ’ οίκον με 21 ευρώ, ενώ τώρα με 31,5.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας της Κυβέρνησης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών των ΚΕΠΑ και την επιτάχυνση της διαδικασίας αξιολόγησης της αναπηρίας. Στην κατεύθυνση αυτή, υπεγράφη πρόσφατα ΚΥΑ με την οποία θα προκηρυχθούν νέες θέσεις ιατρών, υπερδιπλασιάζοντας τον συνολικό αριθμό τους, αλλά και προσθέτοντας νέες ειδικότητες.

Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, να τους διασφαλίζουμε την ίση συμμετοχή στην κοινωνία, στην αγορά εργασίας και, φυσικά, ποιότητα ζωής τόσο στους ίδιους, όσο και στις οικογένειές τους. Και βέβαία να συμβάλλουμε και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και να ανταμείβουμε ακόμα καλύτερα τους γιατρούς για το έργο τους.

—–

Την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments