Τεχνολογία

ByteDance: Εκτίναξη κερδών για την ιδιοκτήτρια του TikTok

ByteDance: Εκτίναξη κερδών για την ιδιοκτήτρια του TikTok

Πηγή Φωτογραφίας: A smartphone with a displayed TikTok logo is placed on a computer motherboard in this illustration taken February 23, 2023. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration

Τα κέρδη προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων και αποσβέσεων εκτινάχθηκαν σε περισσότερα από 40 δισ. δολάρια από περίπου 25 δισ. δολάρια το 2022

Τα κέρδη της ByteDance Ltd. εκτινάχθηκαν κατά περίπου 60% το 2023, ξεπερνώντας την ανάπτυξη της Tencent Holdings Ltd. και της Alibaba Group Holding Ltd., γεγονός που δείχνει ανθεκτικότητας της ιδιοκτήτριας του TikTok, απέναντι στην οικονομική ύφεση.

Τα κέρδη προ τόκων, φόρων, αποσβέσεων και αποσβέσεων εκτινάχθηκαν σε περισσότερα από 40 δισ. δολάρια από περίπου 25 δισ. δολάρια το 2022. Η πιο πολύτιμη startup στον κόσμο αύξησε επίσης τις πωλήσεις της σε σχεδόν 120 δισ. δολάρια από 80 δισ. δολάρια, είπαν οι άνθρωποι.

Τα αποτελέσματα σηματοδοτούν την πρώτη φορά που η ByteDance ξεπέρασε την Tencent καθώς αξιοποίησε τις δημοφιλείς πλατφόρμες σύντομων βίντεο για να επεκταθεί στο διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο και να διατηρήσει την παγκόσμια δημοτικότητά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments