Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κατεβάζουν Dream Team με ΛεΜπρον, Κάρι, Ντουράντ οι ΗΠΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κατεβάζουν Dream Team με ΛεΜπρον, Κάρι, Ντουράντ οι ΗΠΑ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram nba.com//Η παταγώδης αποτυχία στο Μουντομπάσκετ, όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν η 4η θέση, έχει ως αποτέλεσμα στις ΗΠΑ να δουν πιο σοβαρά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν σε λίγους μήνες, οπότε κατεβάζουν μια ομάδα που θα έχει στόχο μόνο την κορυφή και με εμφατικό τρόπο, όπως δείχνει η παρουσία ονομάτων όπως αυτά των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Η παταγώδης αποτυχία στο Μουντομπάσκετ, όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν η 4η θέση, έχει ως αποτέλεσμα στις ΗΠΑ να δουν πιο σοβαρά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η παταγώδης αποτυχία στο Μουντομπάσκετ, όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν η 4η θέση, έχει ως αποτέλεσμα στις ΗΠΑ να δουν πιο σοβαρά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν σε λίγους μήνες, οπότε κατεβάζουν μια ομάδα που θα έχει στόχο μόνο την κορυφή και με εμφατικό τρόπο, όπως δείχνει η παρουσία ονομάτων όπως αυτά των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Οι Αμερικανοί θέλουν να επιστρέψουν με εντυπωσιακό τρόπο στις επιτυχίες ώστε να… σβήσουν την ανάμνηση του Μουντομπάσκετ και έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή κορυφαίων σταρ του ΝΒΑ, οι οποίοι ετοιμάζονται για Παρίσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ESPN, έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα 11 από τα 12 ονόματα και πρόκειται για τους Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζρου Χόλιντεϊ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ, Τζοέλ Εμπίντ, Άντονι Ντέιβις, Μπαμ Αντεμπάγιο.

Οι ΗΠΑ είναι στον 3ο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία, το Νότιο Σουδάν και την ομάδα που θα προκριθεί από το Προολυμπιακό τουρνουά του Σαν Χουάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments