Αθλητισμός

Επίσημο! Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Φενέρ

Επίσημο! Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Φενέρ

Πηγή Φωτογραφίας: [368861] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΣΦΠ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και τη ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα (17/4, 10:35) για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00) στο δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League.

Μετά το νικηφόρο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-2), οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Πόλη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πριν από λίγο έγινε γνωστή η αποστολή που θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα από το «Ελ. Βενιζέλος».

Θυμίζουμε πως, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα απουσιάσει λόγω της κάρτας που δέχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση και θα χάσει την αυριανή ρεβάνς, ενώ αντίθετα ο Ντανιέλ Ποντένσε επιστρέφει μετά την απουσία του από το πρώτο ματς λόγω καρτών. Παράλληλα ο νεαρός Ισίδωρος Κουτσίδης είναι στην αποστολή σαν μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments