Ελλάδα

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο που κάηκε στη Λαμία [vid]

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο που κάηκε στη Λαμία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: lamiareport.gr//Να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λαμία που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς στο εργοστάσιο στη Λαμία που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Παραγγελία να να διερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς που κατέστρεψε το εργοστάσιο εταιρείας στη Λαμία απέστειλε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Το εργοστάσιο εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στη Λαμία, που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία

«Προς την κ. Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας

Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Ευθ. Αδειλίνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments