Ελλάδα

ΛΟΤΤΟ: 472 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο

ΛΟΤΤΟ: 472 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο
Εισόδημα για έναν ολόκληρο χρόνο έχουν εξασφαλίσει περισσότεροι από 470 τυχεροί παίκτες του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ

Εισόδημα για έναν ολόκληρο χρόνο έχουν εξασφαλίσει περισσότεροι από 470 τυχεροί παίκτες του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, 472 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του παιχνιδιού, πρόβλεψαν σωστά 5 αριθμούς και λαμβάνουν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο.

«Σε κάθε κλήρωση του ΛΟΤΤΟ οι παίκτες διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει το παιχνίδι σε όποιον προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας, σταθερές μηνιαίες καταβολές λαμβάνουν και οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι πλησιάζουν τους 500», αναφέρει ο Γιάννης Βονάκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Ρόδο.

«Το ΛΟΤΤΟ βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές των πελατών του καταστήματός μας. Τα έπαθλα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και στις δύο πρώτες κατηγορίες. Ο καθένας μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα έχοντας εξασφαλίσει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια. Τόσο οι επισκέπτες του νησιού μας από άλλα μέρη της Ελλάδας, όσο και αυτοί από το εξωτερικό, δοκιμάζουν την τύχη τους στο ΛΟΤΤΟ», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Αύριο στις 22:00 η επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, με την κατάθεση δελτίων να ολοκληρώνεται μισή ώρα νωρίτερα.

«Εκτός από τις δύο πρώτες κατηγορίες, στις οποίες οι νικητές λαμβάνουν κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές, οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ κερδίζουν ποσά και στις μικρότερες κατηγορίες, τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ. Οι νικητές στην τρίτη κατηγορία του παιχνιδιού, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών, κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ», εξηγεί η Βαλασία Βονάκη, υπεύθυνη στο κατάστημα ΟΠΑΠ του πατέρα της στο νησί των Δωδεκανήσων.

«Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments