People

Κέιτ Μπλάνσετ: Στις Κάννες με φόρεμα – μήνυμα για την Παλαιστίνη

Κέιτ Μπλάνσετ: Στις Κάννες με φόρεμα – μήνυμα για την Παλαιστίνη

Πηγή Φωτογραφίας: /tribune.com.pk/

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έξι μήνες η ίδια μίλησε για την Παλαιστίνη ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Με φόρεμα που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί παραπέμπει στην Παλαιστινιακή σημαία εμφανίστηκε στις Κάννες η βραβευμένη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, δείχνοντας έτσι τη στήριξη της, την ώρα που πολλοί στηλιτεύουν το γεγονός πως αρκετά δημόσια πρόσωπα σιωπούν για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα.Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η ίδια βρέθηκε στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και συγκεκριμένα στην προβολή της ταινίας «The Apprentice». Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @greatcateblanchett

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έξι μήνες η ίδια μίλησε για την Παλαιστίνη ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η σύρραξη έχει στοιχίσει και εξακολουθεί να στοιχίζει χιλιάδες αθώες ζωές. Ο Ύπατος Αρμοστής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες […] ζητά άμεση κατάπαυση του πυρός για ανθρωπιστικούς λόγους και την άμεση απελευθέρωση όλων των αμάχων που κρατούνται όμηροι» είχε πει.

Την αποθεώνουν στο διαδίκτυο

Το Twitter πήρε φωτιά με την εμφάνιση της Μπλάνσετ και τα θετικά σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο, με το κοινό να αποθεώνει την ηθοποιό, που τόλμησε αυτή την κίνηση σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως το Φεστιβάλ Καννών. «Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω η Cate Blanchett» έγραψε ένα χρήστης του Twitter.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments