Ελλάδα

Σκιάθος: Κατέστρεψε 10 αυτοκίνητα με καυστικό υγρό για λόγους εκδίκησης

Σκιάθος: Κατέστρεψε 10 αυτοκίνητα με καυστικό υγρό για λόγους εκδίκησης

Πηγή Φωτογραφίας: /gegonota.news

Τέσσερα χρόνια φυλακή με αναστολή για τον 55χρονο που κατέστρεψε τα αυτοκίνητα – Για ποιο λόγο πέταξε το καυστικό υγρό

Οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο, οδήγησε έναν 55χρονο να προκαλέσει φθορές σε 10 αυτοκίνητα, στα οποία έριξε καυστικό υγρό και στη συνέχεια προκάλεσε φθορές με αιχμηρό αντικείμενο.

Η καταστροφή των οχημάτων έγινε κατά το 8 – 26 Σεπτεμβρίου του 2020, με τον 55χρονο να συλλαμβάνεται και να ομολογεί την πράξη του, καθώς οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν μέσω βιντεοληπτικού υλικού.

Τέσσερα χρόνια μετά ο 55χρονος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews, καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλακή με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Δράστης και θύμα ήταν παιδικοί φίλοι και ο δεύτερος φέρεται να χάρισε κοντέϊνερ ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου, το οποίο φιλοξενούσε στο κτήμα του.

Ο δράστης όταν ρώτησε γιατί χάρισε ένα περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να τον ρωτήσει του απάντησε πως «αν το θες πίσω θα μου δώσεις 200 ευρώ για να το φέρω».

Ο 55χρονος που δήλωσε μετανιωμένος καθώς θα πληρώσει και 38.000 ευρώ για τις ζημιές, ανέφερε ότι «θόλωσε» και θέλησε να εκδικηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments