Πολιτική

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Για θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο κάνετε

Άδωνις σε Κωνσταντοπούλου: Για θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο κάνετε

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Στην αντεπίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή παρέμβασή του.

Καπηλεύεστε τον γνήσιο πόνο των γονέων στα Τέμπη

Στην αντεπίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινή παρέμβασή του.

Μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή και απευθυνόμενος στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «Μένω έκπληκτος που κάνετε κριτική στον Μητσοτάκη για το ΤικΤοκ. Μα εσείς για να μπείτε στη Βουλή, κάνατε ΤικΤοκ. Δηλαδή υπάρχουν τα καλά ΤικΤοκ της Ζωής και τα κακά ΤικΤοκ του Μητσοτάκη. Σοβαρευτείτε κυρία Κωνσταντοπούλου. Για να μπείτε στη Βουλή, κάνατε καρδούλες. Και ο Κουτσούμπας, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, σας πήρε στο ψιλό».

«Και αν έχει κάποιος ασκήσει βία στο δικαστήριο του Βόλου», εξακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δυσχεραίνει την απονομή δικαιοσύνης. Και εσείς έχετε το θράσος να μιλάτε για τον Χρυσοχοίδη; Μα εσείς είστε ο ορισμός του μπούλινγκ. Οι καρδούλες αγάπης, που μοιράζατε προεκλογικά, ήταν διαφημιστικό τρικ και τίποτε παραπάνω».

Αναφερόμενος στο τρίτο μνημόνιο, ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας πως «η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει το 2015 αν δεν είχε έρθει το μνημόνιο. Κάνατε μπούλινγκ στη διάσκεψη των προέδρων. Και τελικά, ευτυχώς ψηφίστηκε το τρίτο μνημόνιο, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Η δική μας παράταξη πήρε στους ώμους της Ελλάδας και ψηφίσαμε το Τρίτο Μνημόνιο και καταψηφίσαμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήθελε να οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια. Τίτλος τιμής για τη ΝΔ και την κεντροδεξιά το τρίτο μνημόνιο».

Μιλώντας για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, στο οποίο έκανε αναφορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Άδωνις επισήμανε πως «επί των ημερών μου, το υπουργείο Ανάπτυξης είχε και την ευθύνη για τα έργα δημοσίων επενδύσεων. Πρόκειται και για έκτακτες δαπάνες του κράτους. Επί των ημερών μου, εγκρίθηκε η δαπάνη στην περιοχή. Εσείς έχετε πολιτικό συμφέρον σας στα Τέμπη. Δεν έχετε ανθρωπιστικό συμφέρον και κίνητρο για τα Τέμπη. Καπηλεύεσθε τον γνήσιο πόνο των γονέων στα Τέμπη. Γιατί ως νομομαθής πρέπει να γνωρίζετε ότι ισχύει το τεκμήριο αθωότητας. Και προς το παρόν, δεν έχουμε οριστικά καταδικαστική απόφαση για κανέναν».

Αναφερόμενος, εν συνεχεία, στο ΕΚΑΒ, για το οποίο μίλησε η κ. Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «προκηρύξαμε 600 θέσεις. Η διαδικασία είναι μακροχρόνια. Περνάει μέσα από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Συντάγματος. Προτιμώνται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΕΚΑΒ από το να περιμένουμε να βρούμε τον καλύτερο για το ΕΚΑΒ στο δρόμο. Η τροπολογία έρχεται εξ ανάγκης λόγω της ελλείψεως προσωπικού. Οι άνθρωποι σπουδάζουν για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Πάντα θα είναι μαζί με έμπειρους συναδέλφους τους.

Τέλος, σε σχέση με τον κύριο Λιανό, επισημάνθηκε ότι «ο κύριος Λιανός πολλούς μήνες πριν το τέλος της θητείας του με ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να ολοκληρώσει και να συνεχίσει τη θητεία του. Δεν τον εκπαραθυρώσαμε. Ο κ. Λιανός αποφάσισε να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του κάπου αλλού. Η δε κυρία Σαρπ είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, που αξιοποιείται από τον κύριο Σκρέκα. Όχι άλλες συνωμοσιολογίες. Για τα υπόλοιπα, το μεγάλο αφεντικό θα αποφανθεί σε δυο εβδομάδες και θα κρίνει, για άλλη μια φορά, ποιος είναι άξιος να ασκεί τη διακυβέρνηση και να εκπροσωπεί πολιτικά τη χώρα.

Όποτε μιλάτε για τα Τέμπη, μιλάτε για το συμφέρον σας. Δεν πονέσατε κανένα γονιό. Για θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο κάνετε. Για απουσιολόγος σε σχολική τάξη», είπε, κλείνοντας,  ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments