Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: “Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο”

ΠΑΣΟΚ: “Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο”

Πηγή Φωτογραφίας: [368345] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Όχι άλλος χρόνος για χάσιμο", είναι ο τίτλος του κεντρικού προεκλογικού σποτ του ΠΑΣΟΚ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ανδρουλάκη και κεντρικό μήνυμα ότι «δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο». Στο σποτ γίνεται αναφορά σε μια σειρά από ορόσημα στη ζωή των πολιτών: στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και χρειάζονται αξιόπιστη, σύγχρονη εκπαίδευση, στην ανάγκη για απόκτηση στέγης, στην αγορά εργασίας, στις απαιτήσεις για φροντίδα και περίθαλψη για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. «Ήρθε η ώρα ο χρόνος να αρχίσει να μετράει και οι ευκαιρίες να γίνονται πράξεις για όλους», καταλήγει το σποτ.

Καθώς πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές, τα κεντρικά θέματα που αντιμετωπίζονται είναι η αξία και οι δυνατότητες που οι πολίτες μπορούν να αποκτήσουν μέσω της συμμετοχής τους στην Ευρώπη. Η προεκλογική εκστρατεία επικεντρώνεται στη φιλοσοφία του “μαζί, δυνατά, αξιόπιστα”, με στόχο μια ισχυρή Ελλάδα εντός μιας ισχυρής Ευρώπης. Το “μαζί” απευθύνεται στην εκλογική βάση του κόμματος και την ανάγκη για συνοχή. Το “δυνατά” απευθύνεται στους νέους ψηφοφόρους που θέλουν να προσελκύσουν. Το “αξιόπιστα” αναφέρεται στην παρουσία του κόμματος με σταθερές αρχές και θέσεις, και την παραγωγή πολιτικού έργου με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Τον τελευταίο δεκαπενθήμερο πριν από τις εκλογές, από τη Χαριλάου Τρικούπη θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν περισσότερο τη σημασία που έχει για το μέλλον της χώρας και της Ευρώπης σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, με στόχο να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και το ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι σημαντικό να θυμούνται οι πολίτες ότι οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές υποστηρίζουν τα συμφέροντα της χώρας μας και επικεντρώνουν τη δράση τους στην υπεράσπιση των μη προνομιούχων. Κι ακόμη, στα εθνικά θέματα οι θέσεις τους είναι συμβατές με τα εθνικά συμφέροντα.

Όσον αφορά τις αναφορές στο πεδίο της εσωτερικής πολιτικής σκηνής και αντιπαράθεσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα εντείνει τις αναφορές του στην καθημερινότητα, στα ζητήματα που απασχολούν διαρκώς τους πολίτες, όπως η ακρίβεια, η στέγη, η υγεία, η αγορά εργασίας, η κλιματική αλλαγή, αλλά και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα για το εσωτερικό πολιτικό ισοζύγιο. Μέσω της κωδικοποίησης αυτών των ζητημάτων, με έμφαση στην ευρωπαϊκή διάσταση και τον συσχετισμό δυνάμεων που θα διαμορφωθεί στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, επιδιώκουν να αποδείξουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που μπορεί να λειτουργήσει ως υπεύθυνη αντιπολίτευση έναντι της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments