Πολιτική

Επίσκεψη στην Παλαιστίνη πραγματοποιεί την Κυριακή ο Στ. Κασσελάκης

Επίσκεψη στην Παλαιστίνη πραγματοποιεί την Κυριακή ο Στ. Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει για διήμερη επίσκεψη στα παλαιστινιακά εδάφη

Την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει για διήμερη επίσκεψη στα παλαιστινιακά εδάφη

Την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μεταβαίνει για διήμερη επίσκεψη στα παλαιστινιακά εδάφη, όπως είχαν προαναγγείλει προ ημερών πηγές της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, Κυριακή και Δευτέρα μεταβαίνει σε Παλαιστίνη, Ιερουσαλήμ, Βηθλεέμ και Ραμάλα όπου θα είναι βασικοί σταθμοί της επίσκεψής του. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα επιδιώξει να στείλει μήνυμα για άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και για επανέναρξη συνομιλιών με πρόταση «τη λύση δύο κρατών στα σύνορα του 1967 και επιστροφή όλων των ομήρων».

«Ο δυτικός κόσμος και η Ευρώπη πρέπει να πάρουν μία ξεκάθαρη στάση. Αυτά είναι τα ιδεώδη μας, αν δεν πάρουμε ξεκάθαρη στάση τώρα από αυτά που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, πότε θα την πάρουμε; Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι αντιτρομοκρατικές πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει ο δυτικός κόσμος μαζί με την κυβέρνηση του Ισραήλ», ζητώντας να μπει ένα τέλος.

Η επίσκεψη του πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του σε διαφορετικές συνεντεύξεις ότι «μέρος της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες», καθώς και ότι «η Χαμάς παράγει “ανθρωπιστικό έργο”», προκαλώντας την αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στην Ελλάδα Νόαμ Κατς, ο οποίος τόνισε πως «είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες», αλλά και τα σχόλια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος υπογράμμισε πως «δεν υπάρχουν ντεμέκ τρομοκρατικές οργανώσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments