Ελλάδα

Σπέτσες: Νεκρός εντοπίσθηκε Άγγλος στο Παλιό Λιμάνι

Σπέτσες: Νεκρός εντοπίσθηκε Άγγλος στο Παλιό Λιμάνι

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από τις Σπέτσες, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στις Σπέτσες, καθώς το πρωί (28/06) βρέθηκε νεκρός ένας Άγγλος, ηλικίας 44 ετών

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στις Σπέτσες, καθώς το πρωί (28/06) βρέθηκε νεκρός ένας Άγγλος, ηλικίας 44 ετών, στην προβλήτα Τσαλδάρη στο Παλιό Λιμάνι.

Τον εντόπισε το πλήρωμα διερχόμενου σκάφος, το οποίο ενημέρωσε και τις λιμενικές αρχές. Είναι μέλος πληρώματος ιστιοπλοϊκού το οποίο συμμετέχει στην Ρεγκάτα που είναι σε εξέλιξη στο νησί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο άτυχος Άγγλος φέρει χτυπήματα στο κεφάλι και οι λιμενικές αρχές εξετάζουν τις συνθήκες του δυστυχήματος. Για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.