Lifestyle

Κρίση αυτογνωσίας για την Καινούργιου: «Δεν είμαι όμορφη – Άβαφη δεν με αναγνωρίζουν έτσι όπως είμαι»

Κρίση αυτογνωσίας για την Καινούργιου: «Δεν είμαι όμορφη – Άβαφη δεν με αναγνωρίζουν έτσι όπως είμαι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Καινούργιου: Όταν δεν την αναγνώρισαν γιατί ήταν... άβαφη!

Πολύ εντυπωσιακή εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία εμφανίστηκε με μακρύ παντελόνι και στράπλες.

Μας έχει συνηθίσει σε ωραίες εμφανίσεις αλλά σήμερα έκλεψε τις εντυπώσεις με το στιλ της ενώ πολύ ωραία ήταν και τα μαλλιά της που τα είχε πιάσει ψηλά, αφήνοντας δύο τουφάκια να πέφτουν μπροστά.

«Πολύ σέξι σήμερα…», της είπαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες της όσο εκείνη καλημέριζε το τηλεοπτικό κοινό.

«Εγώ δεν είμαι και πολύ ωραία… τρώγομαι, καλούτσικη είμαι. Από μόνη μου δεν είμαι, ευχαριστώ το κοντρόλ. Το πρωί που με βλέπουν εδώ πέρα φανταστείτε ότι δεν με αναγνωρίζουν. Μου λένε “η κυρία”;», είπε γελώντας η παρουσιάστρια.

«Καλεσμένη στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου», σχολίασε με γερή δόση χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο