Αθλητισμός

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Αργεντινή Μαρόκο-Ακυρώθηκε το γκολ της «Αλμπισελέστε» μετά από… δύο ώρες

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Αργεντινή Μαρόκο-Ακυρώθηκε το γκολ της «Αλμπισελέστε» μετά από… δύο ώρες

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Αργεντινή Μαρόκο-Ακυρώθηκε το γκολ της «Αλμπισελέστε» μετά από… δύο ώρες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Απίστευτα πράγματα

Με το… αριστερό ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, καθώς το Μαρόκο Αργεντινή είχε επεισοδιακό τέλος.

Δύο μέρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και την επίσημη έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη, οι Γάλλοι είδαν τα πράγματα να ξεφεύγουν στο πρώτο Ολυμπιακό άθλημα. Ο περιπετειώδης τρόπος με τον οποίο οι Αργεντινοί έφτασαν στην ισοφάριση έφερe την έκρηξη των οπαδών του Μαρόκο, με αποτέλεσμα να μπουν στον αγωνιστικό.

Oι αποστολές των δυο ομάδων επέστρεψαν στη φυσούνα μετά την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο με εντολή να… περιμένουν, ο διαιτητής του αγώνα, Γκλεν Νίμπερχ, ύστερα από δυο ώρες διαβουλεύσεων έστειλε ξανά τις ομάδες πίσω στον αγωνιστικό χώρο για να εξετάσει το γκολ της ισοφάρισης της Αργεντινής.

Εν τέλει οι δυο ομάδες βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ στην αρχή της φάσης σε on field review, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει 2-1 υπέρ του Μαρόκο. Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, σε σκηνικά όπου αμαυρώνουν την εικόνα του διεθνώς.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.