Πολιτική

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για υιοθεσία σκύλου από Κασσελάκη

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για υιοθεσία σκύλου από Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [371292] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την υιοθεσία από πλευράς Κασσελάκη ενός πυρόπληκτου σκύλου που είχε φιλοξενηθεί στην δομή Dog's Voice στο Γαλάτσι έχει προκληθεί

Ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την υιοθεσία από πλευράς Κασσελάκη ενός πυρόπληκτου σκύλου που είχε φιλοξενηθεί στην δομή Dog’s Voice στο Γαλάτσι έχει προκληθεί, με τη Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου τύπου της, να δηλώνει πως πρόκειται για fake υιοθεσία και τους εθελοντές να αρνούνται κατηγορηματικά το γεγονός ότι κ. Κασσελάκης υιοθέτησε τον σκύλο.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν μεταδόθηκε η είδηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στην δομή των Dog’s Voice στο Γαλάτσι υιοθέτησε ένα σκυλάκι.

Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με την οποία «η λογική του influencer με την οποία πολιτεύεται τον οδήγησε χθες, κατά την επίσκεψή του σε δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, στο σημείο να μοιράσει στα ΜΜΕ στημένη επαγγελματική φωτογράφιση με σκύλο από τις περιοχές που επλήγησαν για να τη συνοδεύσει με διαρροή ότι δήθεν υιοθέτησε το πυρόπληκτο σκυλάκι» έγραψε και πρόσθεσε: «Μία μέρα αργότερα ήρθε η διάψευση από την εν λόγω ΜΚΟ για την προστασία και υιοθεσία σκύλων, η οποία ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν ισχύει. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Αυτή η ανακρίβεια προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα».

dog_voice_diapsefsi

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίστηκε πως «επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει. Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι’ αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση».

Παράλληλα, εθελοντές της δομής ανέβασαν στα social media κείμενα που καταφέρονταν κατά του κ. Κασσελάκη. Όπως ο Νίκος Κορδατζάκης, ο οποίος ανέφερε σε κείμενο του: «Άν είσαι πολιτικός καί θέλεις νά προσεγγίσεις τήν φιλοζωική κοινότητα προκειμένου νά μαζέψεις ψηφαλάκια, σέ όποιο χώρο κι άν ανήκεις, κάντο με έργα πού νά τό αποδεικνύουν εμπράκτως καί όχι με στιγμιαίες φωτογραφίες αγκαλιάζοντας τα ή βγάζοντας τα “βόλτα” δέκα μέτρα, απλά γιά νά φωτογραφηθείς… Δεν με νοιάζει άν σέ λένε Κασσελάκη, Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Κασιδιάρη, ή όπως αλλιώς…. ΔΕΝ ανήκω σέ ΚΑΝΕΝΑΝ καί σέ ΚΑΜΜΙΑ πολιτική παράταξη.!!!! Απέχω έτη φωτός από πολιτικά καί ποδοσφαιρικά..!!!! Όποιος καί νά ήταν τά ίδια θά έλεγα..!!! Διέθεσε ένα στρεμματάκι από τά εκατοντάδες στρέμματα πού έχεις, κάντο ένα “μίνι ” καταφύγιο έστω γιά τά γέρικα καί άρρωστα ζώα πού κανείς ΔΕΝ πρόκειται νά ενδιαφερθεί γι αυτά ή δεν έχει τήν οικονομική δυνατότητα νά τά φροντίσει, προσφέροντας τους έναν αξιοπρεπή θάνατο όταν έρθει η ώρα τους… όπως έκανα εγώ με τήν Σταυρούλα μου καί χιλιάδες άλλοι με τά δικά τους. Άν εσύ καί οποιοσδήποτε άλλος, θέλει νά γίνει συμπαθής επειδή απλά καί μόνο τά χαϊδεύει, τότε εμείς πού κοιμόμαστε κατάχαμα μαζί με αδέσποτα καί στερούμαστε εμείς γιά νά φροντίσουμε αυτά, τί νά πούμε..;;;;;; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕΕΕ…????».

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νίκου Ρωμανού. «Ο θλιβερός και ανεκδιήγητος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αντί να κρυφτεί και να σιωπήσει, τόλμησε να εκτοξεύσει λάσπη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των πολιτών που είδαν το βιός τους να καταστρέφεται αλλά και των πυροσβεστών και των εθελοντών που έδωσαν τη μάχη με την πυρκαγιά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, παράλληλα, πως «στον αντίποδα, τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιφέρονται στα μέσα ενημέρωσης κι εκτοξεύουν απίθανες δικαιολογίες, ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή επαφή με τους πολίτες που επλήγησαν». Όσο για τις κατηγορίες Ρωμανού που μίλησε για «διαρροή Κασσελάκη ότι δήθεν υιοθέτησε πυρόπληκτο σκυλάκι», η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία φιλοξενίας του σκύλου από τη δομή του Γαλατσίου, πέντε ώρες νωρίτερα από την ώρα που ο Ν. Ρωμανός ανήρτησε τις χυδαιότητός του», ενώ προσθέτει πως «σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες του Στ. Κασσελάκη από την επίσκεψή του στον συγκεκριμένο χώρο, είναι προφανές στον οποιονδήποτε πως αυτές λήφθηκαν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο από την ίδια τη δομή για τα κατοικίδια που δίνονται για υιοθεσία».

Σε νέα ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τους επιθετικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας πως όσα έγραψε ο ίδιος χθες (14/8) “έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του”.

Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού

“Σε χθεσινή μου ανάρτηση σχολίασα τη fake υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου, στα πλαίσια του τριήμερου σόου εργαλειοποίησης της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ώρες μετά την ανάρτηση μου, ο κ. Κασσελάκης μέσω του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μου επιτέθηκε με βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, που είχα το «θράσος» να αναφερθώ στην ανάρτηση της ΜΚΟ που διέψευδε τη δήθεν υιοθεσία πυρόπληκτου σκύλου και αναδείκνυε την υποκρισία και τη χυδαιότητα ενός στημένου σόου στην πλάτη πυρόπληκτων ζώων, φιλόζωων και εθελοντών. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά. Το μόνο που έκανε ήταν να με παραπέμψει στην απάντηση που είχαν βγάλει κάποιες ώρες νωρίτερα. Σήμερα βέβαια η εν λόγω ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κατέβει (φώτο 1 & 2). Μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά αυτό…”

Επίσης, σήμερα όλα όσα έγραψα χθες έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του (φωτο 3 & βίντεο – https://facebook.com/share/v/1gHhSwUPoNQkKKmC/? )

Με όλα αυτά, μου ήρθε στο μυαλό η ιστορική φράση της κας Φωτίου: «απατεώνες είμαστε»; Η απάντηση στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανής…

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

13.07.2026 | 13:55

Χατζηδάκης:«Ρεαλιστικές δεσμεύσεις στη ΔΕΘ,όχι παροχολογία»–Η κυβέρνηση ανεβάζει τόνους σε Τσίπρα ΠΑΣΟΚ

13.07.2026 | 13:48

Τσίπρας: Το «Εθνικό Συμβούλιο των 400+1» σηματοδοτεί την επιστροφή – Στόχος μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία

13.07.2026 | 13:40

Μαρινάκης κατά Τσίπρα: «Ψεύδεται χωρίς συστολή για τα F-35 – Επιχειρεί να στήσει έναν ΣΥΡΙΖΑ 2 με τα ίδια πρόσωπα»

13.07.2026 | 13:34

Μέση Ανατολή: Η νέα ανάφλεξη ΗΠΑ–Ιράν απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Στο επίκεντρο ενέργεια, ναυτιλία και επισιτιστική ασφάλεια

13.07.2026 | 13:26

Νέες ρυθμίσεις χρεών: Οι 3 ημερομηνίες-κλειδιά για 72 δόσεις, εξωδικαστικό και προστασία πρώτης κατοικίας

13.07.2026 | 13:17

Πλεύρης: Κότες, άχρηστοι και αποτυχημένοι οι αναρχικοί που κάνουν επιθέσεις και γράφουν συνθήματα, θα τους ξεσκίσουμε

13.07.2026 | 13:05

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Βάγιας Νέστορα: “Μέσα σε 5 χρόνια είναι δύσκολο να θάβεις κόρη και γυναίκα ”

13.07.2026 | 13:00

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στον Γιακουμάκη μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού

13.07.2026 | 10:23

Σοκάρει ο Μαζωνάκης: «Δεν θα σηκώσω ποτέ τηλέφωνο από την οικογένειά μου» [vid]

13.07.2026 | 09:52

Το πρώτο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη – Θα εκπλαγείτε με το πώς ήταν [vid]

12.07.2026 | 23:39

Ξεσπά ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Ένιωσα τρόμο και προδοσία στο Δρομοκαΐτειο»

12.07.2026 | 23:17

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «έριξε» το Instagram με το λευκό μπικίνι της [pics]

12.07.2026 | 22:09

Άννα Ζηρδέλη: Μπορεί να φάω και τους τοίχους, είμαι τόσο κοιλιόδουλη – Έχω επίσης το κατοχικό σύνδρομο"

12.07.2026 | 21:58

Γλυκά Νερά: Η δολοφονία της Καρολάιν γίνεται σειρά στην τηλεόραση- Πότε κάνει πρεμιέρα

12.07.2026 | 21:07

Γενέθλια στον παράδεισο! Η Αλεξανδράκη μαγνητίζει τα βλέμματα από τις Μαλδίβες [vid]

12.07.2026 | 19:00

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής της πέταξε δημόσια σπόντα και γιατί;

13.07.2026 | 13:34

Μέση Ανατολή: Η νέα ανάφλεξη ΗΠΑ–Ιράν απειλεί την παγκόσμια οικονομία – Στο επίκεντρο ενέργεια, ναυτιλία και επισιτιστική ασφάλεια

13.07.2026 | 12:56

Η Τουρκία εισέρχεται στην Παγκόσμια Τράπεζα Άμυνας–Νέα εξίσωση στη χρηματοδότηση των εξοπλισμών ΝΑΤΟ

13.07.2026 | 11:42

Κύπρος–Γαλλία: Αμυντική συμμαχία νέας γενιάς μέσω SAFE – 1,18 δισ. ευρώ για την Εθνική Φρουρά, τα πρώτα 177 εκατ. ήδη στη Λευκωσία

12.07.2026 | 14:02

Το Ορμούζ φλέγεται: Η σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν περνά σε νέα φάση και απειλεί την παγκόσμια οικονομία

12.07.2026 | 11:06

Τουρκία – Ισραήλ: Πόσο κοντά βρίσκεται πραγματικά η Μέση Ανατολή σε μια νέα περιφερειακή σύγκρουση;

12.07.2026 | 05:08

Η Τουρκία δεν χρειάζεται τα F-35 – Δοκιμάζει ήδη το οπλοστάσιό της στη Λιβύη

12.07.2026 | 01:34

Πεσκόφ: «Αν απειληθεί η ύπαρξη της Ρωσίας, θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα»

11.07.2026 | 20:02

Το ατσάλι έγινε όπλο: Γιατί το Ισραήλ έβαλε στο στόχαστρο τη βαριά βιομηχανία του Ιράν

Μαρινάκης κατά Τσίπρα: «Ψεύδεται χωρίς συστολή για τα F-35 – Επιχειρεί να στήσει έναν ΣΥΡΙΖΑ 2 με τα ίδια πρόσωπα»

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα και τη νέα πολιτική του πρωτοβουλία. Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό για παραχάραξη της πραγματικότητας στα F-35, κάνει λόγο για «ΣΥΡΙΖΑ 2» και απαντά στις αιτιάσεις περί αποτυχίας της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Μαρινάκης κατά Τσίπρα:«Ψεύδεται χωρίς συστολή για τα F-35–Επιχειρεί να στήσει ένα ΣΥΡΙΖΑ 2 με ίδια πρόσωπα»

Πλεύρης: Κότες, άχρηστοι και αποτυχημένοι οι αναρχικοί που κάνουν επιθέσεις και γράφουν συνθήματα, θα τους ξεσκίσουμε

Δεν θα μπορούν να σταθούν όρθιοι είπε ο υπ. Μετανάστευσης

Πλεύρης: Κότες,άχρηστοι,αποτυχημένοι οι αναρχικοί που κάνουν επιθέσεις ,γράφουν συνθήματα, θα τους ξεσκίσουμε

Μητσοτάκης στο Παρίσι: Από τη «Συμμαχία των Προθύμων» στα ελληνικά Rafale – Η Αθήνα στο επίκεντρο της νέας ευρωπαϊκής άμυνας

Ο πρωθυπουργός συμμετέχει σήμερα στη Σύνοδο για την Ουκρανία που συγκαλεί ο Εμανουέλ Μακρόν, ενώ η παρουσία των ελληνικών Rafale στην παρέλαση της Βαστίλης αναδεικνύει τη στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας–Γαλλίας και τον αναβαθμισμένο ρόλο της Αθήνας στη νέα ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας.

Μητσοτάκης στο Παρίσι: Από τη «Συμμαχία των Προθύμων» στα ελληνικά Rafale–Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής άμυνας

Παραιτείται από βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο Συμεών Κεδίκογλου: «Συντάσσομαι με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα»

Θυμίζει ότι το 2023 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Τσίπρα για διεύρυνση και «δεν θα μπορούσα να απουσιάζω από το νέο εγχείρημα της ΕΛΑΣ»

Παραιτείται από βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο Συμεών Κεδίκογλου: «Συντάσσομαι με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα»

Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για την Ουκρανία: Στο τραπέζι η ευρωπαϊκή ασφάλεια και οι εγγυήσεις προς το Κίεβο

Μετά την υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο Σκαραμαγκά, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στη γαλλική πρωτεύουσα για τη Σύνοδο της «Συμμαχίας των Προθύμων», ενώ την Τρίτη θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση της 14ης Ιουλίου δίπλα στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Στο Παρίσι ο Μητσοτάκης για την Ουκρανία: Στο τραπέζι η ευρωπαϊκή ασφάλεια και οι εγγυήσεις προς το Κίεβο

Εμφύλιος χωρίς τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς «αδειάζει» τον Τσίπρα – «Δεν τον πολέμησε το κόμμα, αυτός παραιτήθηκε»

Σκληρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, παραδοχή για τη δημοσκοπική κατάρρευση και σχέδιο «συλλογικής ηγεσίας» ενόψει εκλογών – Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά διέξοδο μέσα από τη μεγαλύτερη εσωκομματική κρίση της τελευταίας δεκαετίας.

Εμφύλιος χωρίς τέλος στο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς «αδειάζει» τον Τσίπρα–«Δεν τον πολέμησε το κόμμα,αυτός παραιτήθηκε»

«Η ΝΔ παραμένει 12 μονάδες μπροστά» – Ο Άδωνις βλέπει κυρίαρχο τον Μητσοτάκη [vid]

Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι η διψήφια διαφορά της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει την πολιτική κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζει τα σενάρια για νέο κόμμα Σαμαρά και στέλνει μηνύματα για τις μετεκλογικές συνεργασίες και τις εξελίξεις στα F-35.

«Η ΝΔ παραμένει 12 μονάδες μπροστά» – Ο Άδωνις βλέπει κυρίαρχο τον Μητσοτάκη [vid]

Χρυσοχοΐδης για Άργος: “Οι αστυνομικοί υπερέβαλαν – Η Αστυνομία δεν έχει αποστολή να σκοτώνει παιδιά”

"Μυθεύματα τα περί email για την υπόθεση της Marfin"

Χρυσοχοΐδης για Άργος: “Οι αστυνομικοί υπερέβαλαν – Η Αστυνομία δεν έχει αποστολή να σκοτώνει παιδιά”