Ελλάδα

Καίνε σκυλιά στη Σπιάντζα της Ηλείας

Καίνε σκυλιά στη Σπιάντζα της Ηλείας

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay // Καίνε σκυλιά στη Σπιάντζα της Ηλείας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μέσα σε 40 ημέρες εντοπίστηκαν τέσσερα καμένα τετράποδα

Ανησυχία και οργή έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Σπιάντζας, τα αποτρόπαια περιστατικά βασανισμού σκυλιών, με το μαρτύριο τοι οποίο υφίστανται να περιλαμβάνει και κάψιμο. 

Οι περίοικοι καταγγέλλουν την αδιανόητη κτηνωδία, δια χειρός αγνώστου ή αγνώστων δραστών και ζητούν τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ή των υπευθύνων.

Μία κάτοικος περιέγραψε πώς εντόπισε το πρώτο σκυλί. «Εκεί το είδα, στην παιδική χαρά. Τα δύο πρώτα σκυλιά ήταν εκεί κάποιο απόγευμα που είχε έρθει και ο ανιψιός μου εδώ πέρα για Σαββατοκύριακο. Πήγε με τον έναν μου γιο να βγάλουν μια φωτογραφία, όπως κάνουν οι νέοι πλέον στη θάλασσα, και βρήκανε το δεύτερο σκυλί. Το δεύτερο σκυλί έγινε και τρίτο».

Αρχικά ο κόσμος στην περιοχή πίστεψε πως επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι για την αρρωστημένη φαντασία κατοίκου ή κατοίκων της περιοχής, δυστυχώς όμως, μέσα σε 40 μέρες έχουν εντοπιστεί τέσσερα καμένα σκυλιά.

«Το ένα του έχουν κόψει τα πόδια, τα μπροστινά πόδια και το έχουν κάψει. Και δύο άλλα είναι που τα έχουν κάψει» αναφέρει κάποιος.

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.