Γιώργος Βαγιαννίδης

Γιώργος Βαγιαννίδης
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 στην Αθήνα. Ξεκίνησε να βλέπει ποδόσφαιρο από Αία Παλλήνης. Από πολύ νωρίς έδειξε δείγματα του ταλέντου του. Οι εμφανίσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού που τον έκανε δικό του. Πέρασε από όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών και το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η θέση του είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Όσοι έχουν δει τον νεαρό να αγωνίζεται κάνουν λόγο για έναν πολύ ταχυδυναμικό ποδοσφαιριστή, όπου είναι καλός τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, όντας έτσι ένα σύγχρονο δεξί μπακ.

Στην Super League U19 την πρώτη του χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη του, ωστόσο η σεζόν 201-19 φέρει την υπογραφή του. Σε 23 συμμετοχές κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα και να δώσει στην ομάδα του αξιόπιστες αμυντικές λύσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες του τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

  • Το καλοκαίρι του 2019 ο Γιώργος Δώνης πήρε τον νεαρό ποδοσφαιριστή μαζί του στην προετοιμασία.
  • Αγωνίστηκε στα φιλικά και είχε γενικά καλή απόδοση.
  • Αυτές οι εμφανίσεις σε συνδυασμό με αυτές στο πρωτάθλημα της Super League U19 έκαναν πολλές κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να τον παρακολουθούν.
  • Τελικά η Ίντερ είναι η ομάδα που κέρδισε την υπογραφή του.

Γιώργος Βαγιαννίδης σχετικές ειδήσεις: