Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 28/11 Δευτέρα | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Νοεμβρίου 2016, 14:46

Μπορεί στο τώρα να είσαστε μέσα σε μια ερωτική αγωνία Κριοί, όμως αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβει τέλος. Το άτομο που αγαπάτε, έρχεται.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Ο λόγος σας είναι επιθετικός και ίσως και λίγο άδικος Ταύροι, πάνω στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που θα πρέπει να διορθώσετε άμεσα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαθέστε παραπάνω χρόνο Δίδυμοι, για αυτά που σας ευχαριστούν. Οι έρωτες και τα συναισθήματα, μπορούν να έρθουν σε δεύτερη θέση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Μην σκοτίζετε και πολύ το μυαλό σας Καρκίνοι, για υποθέσεις που έχουν λάβει χώρα στο παρελθόν. Μπορεί και αυτές, να μην ασχολούνται μαζί σας πια.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Σκορπιός

Είναι πιθανόν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, εσείς να βρεθείτε αντιμέτωποι Λέοντες, με μια παλιά σας αγάπη, που ζητά ακόμη μια ευκαιρία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

Όλα είναι υπέρ σας Παρθένοι αυτήν την εποχή. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, είναι πολύ πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε έναν μοιραίο έρωτα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ξεχάστε ότι έγινε Ζυγοί. Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο καινούργιος μήνας, σας δίνουν την ευκαιρία να ψάξετε για καινούργιο κόσμο που σας ταιριάζει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι ευθύνες που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, Σκορπιοί, δεν σας επιτρέπουν αυτό το χρονικό διάστημα να ασχοληθείτε, με τον άνθρωπο σας. Διορθώστε το άμεσα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Τοξότες, σηκώστε τα μανίκια και μην δίνετε περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους, που δεν τους εμπιστεύεστε. Ασχοληθείτε με τον ποιοτικό εαυτό σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Λέων

Πάρτε θέση Αιγόκεροι, σε όλα αυτά που σας λέει – προτείνει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει και πολύ πιο συγκεκριμένους, για την πορεία σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Ζυγός

Υδροχόοι, μέχρι και τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, εσείς θα πρέπει να έχετε αποφασίσει για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Τερματισμός ή επανασύνδεση, μόνο!
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Αιγόκερως

Κάτι καλό έχει ξεκινήσει στην αισθηματική σας ζωή Ιχθείς. Μην το χαλάσετε με τις υπερβολές και τις πιέσεις σας. Δώστε χρόνο, για να ανθίσει και να αποδώσει αισθήματα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

πηγή: astro-live

TAGS: