Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/11

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/11
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣ

 Έντονα συναισθήματα θα σε κατακλύσουν σήμερα και πιθανόν σε παρασύρουν να δείξεις αυτά που νιώθεις σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις κολλήσει καιρό. Επίσης, εξ αιτίας των σεξουαλικών σου επιθυμιών που είναι πολλές και σε πιέζουν να τις ικανοποιήσεις, ίσως δεν καταφέρεις να αντισταθείς σε έναν πειρασμό αλλά ό, τι κι αν γίνει στην συνέχεια, θα είναι αρκετά δυνατό και θα σου αφήσει το στίγμα του. Αν είσαι σε σχέση, οικονομικά θέματα, λογαριασμοί και πληρωμές προς τρίτους θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας, όμως καλό θα ήταν να τα αφήσετε στην άκρη μέχρι αύριο και να κοιτάξετε να απολαύσετε την Κυριακή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή σου θα έχει αρκετό ερωτισμό και πάθος, καθώς η Σελήνη από χθες βρίσκεται απέναντί σου, στον Σκορπιό, ενισχύοντας τον προσωπικό σου μαγνητισμό και την σεξουαλικότητά σου. Είναι πολύ πιθανό να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση ή γιορτή και να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα ελκυστικό άτομο, με το οποίο μέχρι το τέλος της βραδιάς θα είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο και ενδεχομένως να προκύψει ειδύλλιο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως υπάρξει μια ένταση με το σύντροφό σου αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα απολαύσεις μια όμορφη μέρα. Αν όμως χάσεις τον έλεγχο, τότε θα καταλήξετε με μούτρα.

 Δίδυμοι

 Αν και Κυριακή κάποια εργασιακά σου θέματα σήμερα φαίνεται να διεκδικούν αρκετό από το χρόνο σου και δε θα σε αφήσουν πολλά περιθώρια (αν και πολύ θα ήθελες) να ασχοληθείς με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ και πίστευες ότι θα κατάφερνες να το συναντήσεις, έστω και για λίγο. Αν όμως κάνεις καλύτερη διαχείριση των υποχρεώσεών σου και βάλεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου, θα μπορούσες να ξεκλέψεις χρόνο, έστω και μια δυο ώρες και να βρεθείτε. Αν είσαι σε σχέση, θα καταπιαστείτε με αρκετές δουλειές του σπιτιού και μάλιστα με πράγματα που θέλατε καιρό και τώρα έχετε το περιθώριο να τα κάνετε. Φροντίστε όμως να ξεκουραστείτε και λίγο.

Καρκίνος

 Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να είναι ερωτική και σε σπρώχνει να βγάλεις τα εσώψυχά σου και να φανερώσεις όλα όσα αισθάνεσαι σε ένα άτομο που σε ελκύει εδώ και καιρό. Πιθανόν μέχρι τώρα να μην είχες κάνει καμία κίνηση γιατί είχατε καθαρά κοινωνικές επαφές, μπορεί όμως σήμερα να κάτσει έτσι η φάση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου. Οι πιθανότητες πάντως είναι με το μέρος σου γι’ αυτό μην αφήνεις το δισταγμό που ίσως σε πιάσει ξαφνικά να σου τις μειώσει. Αν είσαι σε σχέση, αρκετές όμορφες στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σου, απομονωμένοι από όλους και ζώντας τον έρωτά σας, ενώ μια βαθύτερη εξομολόγησή του θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής.

Λέων

 Έχεις όλες τις ευκαιρίες να αποκτήσεις αυτό το πρόσωπο που επιθυμείς, αρκεί να είσαι αποφασισμένος/η να το διεκδικήσεις και να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να νικήσει. Όσο παραμένεις εστιασμένος/η στο στόχο σου, δείχνεις σοβαρότητα και δεν καταφεύγεις σε υπερβολές και άσκοπους εντυπωσιασμούς για να τραβήξεις την προσοχή του, τόσο οι πιθανότητες να το κατακτήσεις θα αυξάνονται. Αν είσαι σε σχέση, μια μάλλον χαλαρή Κυριακή θα περάσετε με τον σύντροφό σου στο σπίτι, χουζουρεύοντας και απολαμβάνοντας διάφορες λιχουδιές αλλά και την παρέα πολύ δικών σας ανθρώπων. Ίσως μάλιστα κάνετε και κάποια σχέδια για αλλαγές στο χώρο εν όψει γιορτών.

Παρθένος

 Είναι πολύ πιθανό να είσαι αρκετά δύσπιστος/η σε μια συνάντηση ή επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε έρθει πολύ κοντά, καθώς από λόγια έχεις χορτάσει, το θέμα είναι να ακολουθήσουν και πράξεις γιατί εκεί χαλάει το πράγμα. Εν τούτοις, δώσε του μια ευκαιρία να σου αποδείξει ότι εννοεί ό,τι λέει και μη λειτουργείς προκατειλημμένα επειδή έχεις καεί στο χυλό. Αν είσαι σε σχέση, ένα γραφειοκρατικό θέμα χρειάζεται παραπάνω έρευνα, ίσως και την συνδρομή κάποιου ειδικού για να πείτε με σιγουριά ότι ξενοιάσατε και να μπορέσετε να ασχοληθείτε πλέον με άλλα ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

Ζυγός

 Η ερωτική σου διάθεση θα κτυπήσει κόκκινο και δε θα αφήσεις απαρατήρητο κανέναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου, όπου κι αν βρεθείς σήμερα. Θα ελέγχεις τα πάντα, ρούχα, στυλ, εμφάνιση και συμπεριφορά, έτσι ώστε αν εντοπίσεις κάποιον/α που σε ελκύει περισσότερο και αντιληφθείς ότι μαζί του θα βιώσεις μοναδικές εμπειρίες, να κάνεις την κίνησή σου να τον/την πλησιάσεις. Με την απαράμιλλη γοητεία σου θα είναι μάλλον απίθανο να σου αντισταθεί. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σου για τα οικονομικά σας και οργανώσετε ένα πλάνο για τα έξοδα που έχετε αυτόν τον καιρό και τι θα σας μείνει στο τέλος, εφ’ όσον τα έσοδά σας είναι συγκεκριμένα.

Σκορπιός

 Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου ενισχύει τον μαγνητισμό και τη σεξουαλικότητά σου οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, ενώ δεν αποκλείεται η αλλαγή στην ερωτική σου ζωή να είναι για σένα προσωπικό στοίχημα πια. Τόλμα και διεκδίκησε, πίεσε ασφυκτικά και δε θα χάσεις, αφού με το ακαταμάχητο στυλ σου δε θα κουραστείς πολύ να κερδίσεις όποιον/α βάλεις στο στόχαστρό σου. Αν είσαι σε σχέση και επιστρατεύσεις την πειθώ και την επιμονή σου, ο σύντροφός σου θα υποχωρήσει και τελικά θα αποδεχτεί μια θέση σου ή θα κάνει κάτι που θέλεις πολύ. Πάντα όμως με χαμόγελο και χωρίς «απειλητική» διάθεση, διαφορετικά θα πεισμώσει κι αυτός και η άρνησή του θα είναι σθεναρή.

Τοξότης

 Θα βαδίσεις λίγο πιο προσεκτικά, ως και καχύποπτα, σήμερα στα ερωτικά σου και πιθανόν να αρχίσεις να σκαλίζεις ή να κάνεις ερωτήσεις για ένα πρόσωπο που σου αρέσει γιατί υποψιάζεσαι από τη συμπεριφορά του ότι δεν είναι τόσο «καθαρό» όσο δείχνει, ίσως μάλιστα να έχει και παράλληλη σχέση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να εξιχνιάσεις το μυστήριο πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση και τελικά βρεθείς μπλεγμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, θα βάλετε κάτω διάφορα στοιχεία με το σύντροφό σου και θα αποπειραθείτε να ερμηνεύσετε μια κατάσταση που αφορά στη δουλειά σου γιατί πιστεύεις ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου.

Αιγόκερως

 Ένα άτομο από τον κοινωνικό σου κύκλο με το οποίο είχατε τυπικές σχέσεις, είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε προσεγγίσει με πιο πονηρούς σκοπούς και να το δεις με άλλο μάτι. Αν μάλιστα από την αρχή της γνωριμίας σας υπήρχε έντονη έλξη ανάμεσά σας που είχε «καλυφθεί» εξ αιτίας των «πρέπει» του περιβάλλοντος, ίσως δε χρειαστεί και πολύ για να σε πείσει και τελικά να υποκύψεις και να πεις το «ναι». Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εμπιστευτεί το μυστικό του, που ενδεχομένως να αφορά σε μια ερωτική του υπόθεση και να ζητήσει τη βοήθειά σας. Ωστόσο, η πείρα σου έχει αποδείξει ότι σε ζητήματα καρδιάς, η διαφωνία δεν ακούγεται…

Υδροχόος

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ, πιθανόν να εκμεταλλευτείς την ώθηση του Άρη στο ζώδιό σου αλλά και τα vibes της ημέρας για να το προσεγγίσεις και να του φανερώσεις τις προθέσεις σου. Το σίγουρο είναι ότι ευνοείται όποια ερωτική κίνηση κι αν κάνεις, το ζητούμενο όμως είναι αν προτίθεσαι να προσφέρεις όσα αυτό θέλει ή θα σου φανούν υπερβολικές οι απαιτήσεις του. Αν είσαι σε σχέση, θα δείξεις στο ταίρι σου την σέξι και αισθησιακή πλευρά σου που σπάνια βγάζεις προς τα έξω. Ενδεχομένως όμως να βρεις την ευκαιρία εκεί που θα είναι χαλαρό, να του πετάξεις έναν υπαινιγμό για το ενδιαφέρον που του δείχνει ένα άτομο από τον επαγγελματικό του χώρο που βρίσκεις ύποπτο.

Ιχθύες

 Ιδιαιτέρως εσωστρεφής θα είσαι σήμερα και με τάση απόκρυψης πτυχών του χαρακτήρα σου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σε κάνουν πιο ευάλωτο/η και τελικά να υποκύψεις στο φλερτ ενός προσώπου που δεν είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις του και κατά πόσο είσαι ένα καπρίτσιο του ή όντως έχεις αισθήματα για σένα. Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, όσον αφορά σε ένα συγγενή σας και τα λόγια που λέει πίσω από την πλάτη σας, οπότε η απόφαση του συντρόφου σου να τον κρατήσετε σε απόσταση ή και να ξεκόψετε τελείως τις επαφές σας είναι η πιο σοφή, όσο κι αν δε θέλεις να τη δεχτείς γιατί σε στενοχωρεί.

Πηγή:astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments