Ζώδια

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα την 1η Δεκέμβρη: Προβλέψεις Ζωδίων

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα την 1η Δεκέμβρη: Προβλέψεις Ζωδίων
«Το θολωμένο μου μυαλό μ’ έχει προδώσει προ πολλού, του λέω αλλού και τρέχει αλλού, με κάνει και παραμιλώ. Με κάνει και παραμιλώ, το θολωμένο μου μυαλό»…. Με αυτόν ακριβώς το στίχο του Στέλιου Καζαντζίδη, θα ξεκινήσουμε να ερμηνεύουμε το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, το […]

«Το θολωμένο μου μυαλό μ’ έχει προδώσει προ πολλού, του λέω αλλού και τρέχει αλλού, με κάνει και παραμιλώ. Με κάνει και παραμιλώ, το θολωμένο μου μυαλό»…. Με αυτόν ακριβώς το στίχο του Στέλιου Καζαντζίδη, θα ξεκινήσουμε να ερμηνεύουμε το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο και κορυφώνεται την 1η μέρα του Δεκεμβρίου!

Η αστρολογική αυτή όψη, δεν είναι ότι θα μας απασχολήσει απλά και μόνο 1-2 μέρες και πάλι πέρασε…. Η επιρροή αυτής της αστρολογικής όψης ξεκινά στις 29 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, κορυφώνεται την 1η μέρα του Δεκέμβρη και θα μας απασχολεί για τις 28 ημέρες που ακολουθούν, για το λόγο ότι η όψη αυτή, συμμετέχει στο νέο φεγγάρι του μήνα!

Κάθε αστρολογική όψη, έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και μας δίνει πάντα σημαντικά μηνύματα, που αν τα λάβουμε υπόψη μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και στην συνέχεια και τους γύρω μας.

Τι σημαίνει όμως το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα; Οι μέρες παίρνουν ένα ύφος απατηλό, νιώθουμε αδύναμοι, εξασθενημένοι , κουρασμένοι, η ψυχολογία είναι αρκετά πεσμένη, το ίδιο και οι σωματικές δυνάμεις. Σαφώς λοιπόν αυτές τις μέρες θα πρέπει να προσέξουμε και να προφυλαχτούμε από τις εποχιακές ιώσεις …

Τις ημέρες που ακολουθούν πολλοί θα νιώσουν ότι έπεσαν θύμα μίας ψεύτικης ιστορίας που τους παγίδευσε. Αρκετοί θα βιώσουν την εξαπάτηση και θα απογοητευτούν από την στάση και την συμπεριφορά ενός ανθρώπου, ο οποίος παρουσίαζε ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα! Πολλοί όμως θα είναι και αυτοί, που θα νιώσουν ότι έχουν μπλεχτεί σε ένα αδιέξοδο, μη μπορώντας να ελέγξουν την ροή κάποιων γεγονότων και κάποιων καταστάσεων ….

Ποιο είναι όμως το μήνυμα που παίρνουμε από αυτή την δύσκολη αστρολογική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ποσειδώνα; Την περίοδο αυτή, μπορείς να αποστασιοποιηθείς για λίγο προκειμένου να σκεφτείς τι είναι αυτό που σου φταίει, τι είναι αυτό που σε πάει πίσω, τι είναι αυτό που σε φέρνει σε αδιέξοδο και σε μπερδεύει ή σε φέρνει σε διλήμματα και σε συγχύσεις! Εφόσον αποσαφηνίσεις τι είναι αυτό που σε «χαλάει» σκέψου λίγο παραπέρα … Σε ξεγέλασαν; Σε πρόδωσαν; Σε απογοήτευσαν; Μήπως εσύ ήσουν αυτός ή αυτή, που ξεγέλασες τον ίδιο σου τον εαυτό ; Μήπως εσύ έχεις πλήρη ευθύνη για όποιο μπέρδεμα και σύγχυση υπάρχει στη ζωή σου; Η δική σου αδυναμία γίνεται πολλές φορές ή δύναμη του άλλου, για να κυριαρχήσει και για να σε φέρει στο σημείο του να νιώσεις ότι εξαπατήθηκες! Πόσες φορές ξεγέλασες τον εαυτό σου ότι όλα είναι καλά, ότι όλα θα γίνουν, ότι όλα θα περάσουν και τελικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη, γιατί συνέχισες να βουτάς στην αδυναμία σου;

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν φίλοι μας, το δυσαρμονικό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, μας βοηθά να φτάσουμε στο στάδιο της συνειδητοποίησης, να αφήσουμε πίσω τις δεύτερες και τρίτες σκέψεις, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να κάνουμε την αλλαγή! Η διαδικασία δεν είναι πάντα εύκολη, σίγουρα όμως δίνει σημαντικά μαθήματα που μας βοηθούν να γίνουμε πιο δυνατοί στην πορεία!

Τι πρέπει να προσέξουμε: ιώσεις, αυταπάτες, εξαπατήσεις, ψέματα, ενθουσιασμούς, εντυπωσιασμούς κάθε είδους, ψυχική και σωματική ευεξία!

Τι πρέπει να τολμήσουμε: Ενδοσκόπηση, αναγνώριση, δημιουργικότητα, καλλιτεχνία!

Ποια ζώδια επηρεάζονται; Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού – Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες – που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου!

Η επιρροή αυτής της όψης στον αστρολογικό σου χάρτη: Αν έχεις πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα των παραπάνω ζωδίων τότε δέχεσαι επιρροή! Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη και μην ξεχνάς ότι είμαστε πάντα κοντά σου για μία προσωπική προβλέψη! Κάλεσε στο 14724 για μία εντελώς προσωπική ανάλυση!

Σύντομα αστρολογικά tipsγια κάθε ζώδιο:

Κριός: Δώσε προσοχή σε εργασιακές υποθέσεις και συμφωνίες, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν το εξωτερικό! Οι σπουδαστές διαχειριστείτε με περισσότερο πρόγραμμα την μελέτη σας.

Ταύρος: Επιβληθείτε στον εαυτό σας και αντιμετωπίστε τις φοβίες και τα απωθημένα σας. Μεριμνήστε για την ασφάλεια του σπιτιού, των προσωπικών αντικειμένων, των οικονομικών κεκτημένων.

Δίδυμοι: Αξιολογήστε καλύτερα τους συνεργάτες σας και προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε για να μην απογοητευτείτε και μείνετε μετέωροι! Μία σταθερή σας σχέση, μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν έχει τις βάσεις που εσείς πιστεύατε, αποφύγετε τους ενθουσιασμούς στην προσωπική σας ζωή για να μην απογοητευτείτε!

Καρκίνος: Αδυναμία συγκέντρωσης αλλά και εξάντληση πνευματική και σωματική σας κάνει να αισθάνεστε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα! Αποφύγετε τα λάθη που προκύπτουν ως αποτέλεσμα άγχους, θλίψης, μελαγχολίας και μπερδεμένου μυαλού!

Λέων: Μία προσωρινή στασιμότητα στην αισθηματική σας ζωή, σας φουντώνει με ανασφάλειες και φόβους για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία! Αυτές τις μέρες πρέπει να διακρίνεται τι είναι αυτό που πραγματικά αγαπάτε, τι είναι αυτό που σας διασκεδάζει και σας κάνει να περνάτε καλά!

Παρθένος: Προβλήματα στον έγγαμο βίο, στο σπίτι και στην οικογένεια σας φέρνουν σε διλήμματα και μπερδέματα. Παραμείνετε ψύχραιμοι στο θολό τοπίο που υπάρχει γύρω σας και μην παραμελείτε τον εαυτό σας προς χάρη των άλλων!

Ζυγός: Δείξτε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση, καθώς και στις συζητήσεις που αφορούν εργασιακές σας υποθέσεις! Ίσως βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να κάνετε σχέδια, χωρίς να σκεφτείτε σοβαρά όλες τις παραμέτρους!

Σκορπιός: Η προβληματική κατάσταση των οικονομικών σας, σας φθείρει και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια για το αύριο, κάντε λίγο υπομονή και αποφύγετε τα ρίσκα! Η αισθηματική σας ζωή, δεν είναι τόσο σταθερή όσο θα θέλατε ή όσο πιστεύατε!

Τοξότης: Ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σας κάνει ενθουσιώδεις και αρκετά ευδιάθετος, το τετράγωνο του όμως με τον Ποσειδώνα σας θυμίζει ότι κάποιες καταστάσεις δεν έχουν λυθεί, συνεχίζουν να παραμένουν προβληματικές. Εσείς αναγκαστικά θα πρέπει να προστατέψετε και σταθείτε σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Αιγόκερως: Η σκέψη σας είναι αρκετά μπερδεμένη, ενώ οι ειδήσεις που λαμβάνεται είναι δυσάρεστες αλλά και απατηλές … Θυμηθείτε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται για το λόγο αυτό φροντίστε να παραμείνετε καχύποπτοι! Έχετε την ανάγκη για απομόνωση αλλά και για αναθεώρηση της δικής σας στάσης!

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας δεν είναι καλά, υπάρχουν καθυστερήσεις, ενώ κάποια χρήματα που σας είπαν ότι θα λάβετε… θα τα περιμένετε για λίγο ακόμα! Οι επιθυμίες και τα σχέδια που κάνατε για τις μέρες αυτές, θα χρειαστεί να μετατοπιστούν για λίγο αργότερα! Αποφύγετε τις σπατάλες αλλά και τον δανεισμό!

Ιχθύς: Είναι πολύ σημαντικό για αυτές τις μέρες να διαφυλάξετε τόσο την επαγγελματική σας θέση και να αποφύγετε να προδώσετε την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σε εσάς άτομα που τα εκτιμάτε! Ένα ψέμα σας ίσως αποκαλυφθεί, ένα μπέρδεμα που βιώνεται θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε την πλήρη ευθύνη του!

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments