Ήλιος στον Τοξότη σε εξάγωνο με Δία στις 9/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 13:24

Αυτό το επταήμερο, νιώθεις χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή, έχεις πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις, αναζητάς πρόσωπα και πράγματα που δίνουν σκοπό και νόημα στη ζωή σου. Ίσως σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή έρχεσαι σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σου ή έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σου. 

Παρακινείσαι αυτό το επταήμερο από τον ενθουσιασμό σου για να υλοποιήσεις τους μεγάλους στόχους σου και σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να κάνεις σημαντικές και καθοριστικές για τη ζωή σου σχέσεις ή συνεργασίες. Ίσως αποκτήσεις δημοτικότητα από την προβολή ενός έργου σου ή οικονομικά οφέλη από τα ταξίδια ή την εκπαίδευση. 

Αυτό το επταήμερο αυξάνεται το ενδιαφέρον σου για τη θρησκεία και τον αθλητισμό και αναζητάς να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Συναντάς άτομα ψηλού μορφωτικού επιπέδου τα οποία είναι γενναιόδωρα και έχουν ηθικές αρχές.Αυτό το επταήμερο βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, βρίσκεις χαρά και ευτυχία όντας με τους άλλους, ζεις τη ζωή σου ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς κάνοντας μεγάλα οράματα για το μέλλον.

Πηγή: astropedia.gr

TAGS: