Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο στον Τοξότη στις 10/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Δεκεμβρίου 2016, 14:13

Από τις 6 ως τις 12 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη μια όψη η οποία θα επηρεάσει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 17η ως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Αυτό το επταήμερο, καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. 

Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. nnΜπορεί αυτό το επταήμερο να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. 

Ωστόσο, μπορεί επίσης να δημιουργήσει στέρηση, ανασφάλεια και πίεση. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους.

Αυτό το επταήμερο θα σου είναι δύσκολο να εκφραστείς, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου. Αλλά τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. n

ΠΗΓΗ: astropedia.gr