Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 8/12 | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Δεκεμβρίου 2016, 14:23

Εσείς είστε οι ατίθασοι γιοι του Άρη, Κριοί. Αυτό είναι κάτι που στην αρχή μπορεί να γοητεύει τα πλήθη – τον κόσμο, αλλά σε βάθος χρόνου, μπορεί και να τους φοβίζει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Αν δεν συγκεντρωθείτε Ταύροι, σε αυτά που σας λέει η καρδιά σας, δεν θα βρείτε την ισορροπία πρώτα μέσα σας, και μετά με τον αγαπημένο σύντροφο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Αιγόκερως

Αν τελικά είσαστε δυσαρεστημένοι Δίδυμοι, από τις δράσεις του συντρόφου σας, και για πολλοστή φορά, δηλώστε το και απλά απομακρυνθείτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι ερωτικές δυσκολίες είναι για όλους. Αυτό σημαίνει Καρκίνοι, ότι δεν πρέπει να δραματοποιείτε κάτι που πιθανόν να σας έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Οι σχέσεις οι απλές και οι καθημερινές δεν είναι για τους Βασιλιάδες. Πάντως στα προσεχώς, έχετε μεγάλες εκπλήξεις που θα αναστατώσουν την ερωτική σας ζωή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος

Αν δεν έχετε διάθεση ή έστω σκέψεις για δέσμευση Παρθένοι… θα ήταν έντιμο να το ανακοινώσετε από τώρα στον άνθρωπο σας. Μην ελπίζει μάταια.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Σκορπιός

Οι διαφωνίες Ζυγοί που επαναλαμβάνονται μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να έχουν αφετηρία κάποια πρόσωπα και καταστάσεις, από το μακρινό παρελθόν.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ιχθείς

Εσείς οι Σκορπιοί, αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσετε πριν φύγει από το έτος. Θα τα καταφέρετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Καρκίνος και Ζυγός

Έχετε πολλές αδυναμίες μέσα στην ερωτική σας σχέση Τοξότες. Και από την δική σας πλευρά, υπάρχουν σίγουρα περιθώρια καλυτέρευσης.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Είσαστε μια κρυμμένη δύναμη εσείς Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φανείτε πιο προστατευτικοί μέσα στον δεσμό σας, και να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Η εντιμότητα σας Υδροχόοι, είναι κάτι που το συντροφικό σας ταίρι, έχει αναγνωρίσει. Αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Έχετε κλέψει το μυαλό και την καρδιά κάποιου ατόμου εσείς τα Ψαράκια. Εδώ και καιρό κάνει σκέψεις για το πως θα σας πλησιάσει και τι θα σας πει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Καρκίνος.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: