Ζώδια

Οι θετικές όψεις του Σαββατοκύριακου 10-11/12 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

Οι θετικές όψεις του Σαββατοκύριακου 10-11/12 και οι Προβλέψεις των Ζωδίων
Πλειάδα θετικών όψεων έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο!

​Εξάγωνο Ήλιου-Δία: «Αγαπητή Κακοτυχία, Χωρίζουμε!»

Ο Ήλιος στον Τοξότη και ο Δίας στο Ζύγο συμμαχούν σχηματίζοντας Εξάγωνο και φέρνουν την τύχη με το μέρος μας και στα μέτρα μας! Ενέργεια, θέληση, ευκαιρίες και δυνατότητες για την εκπλήρωση των στόχων μας, εμπλουτίζουν το Σαββατοκύριακο μας! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια και οι Ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, του 2ου δεκαημέρου.

Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου: «Τα αγαθά κόποις κτώνται.»

Μπορεί η Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, να μας στερήσει για λίγο την παιδικότητα και την αισιοδοξία του ζωδίου, αλλά θα μας αποδείξει έμπρακτα πως η προσπάθεια και ο αγώνας επιβραβεύονται, η σοβαρότητα ευνοεί και η προσγειωμένη φιλοδοξία, εκπληρώνεται! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια και οι Ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, του 2ου δεκαημέρου.

Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα: «Κι όλα γύρω, παραμύθι μαγικό!»

Το Τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στο Ιχθύ, θα ξυπνήσει συναισθήματα που ψάχνουν τρόπο να εκφραστούν και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας, που μέχρι τώρα ήταν συγκρατημένη. Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης έχει βάθος, τρυφερότητα, διεκδικεί όνειρα, έχει καλλιτεχνικό και δημιουργικό χαρακτήρα, ευγένεια αλλά και εξομολογητικό πρόσωπο! Συνδυάζοντας οξυδέρκεια, συναίσθημα και διαίσθηση, κάνουμε τα όνειρα μας, πραγματικότητα! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια και οι Ωροσκόποι της Γης και του Νερού, του 1ου δεκαημέρου.

Εξάγωνο Δία-Κρόνου: «Νικητής είναι αυτός που δεν τα παρατάει ποτέ!»

Το Εξάγωνο Δία-Κρόνου είναι η απόλυτη ευκαιρία για σταθερή και μόνιμη επιτυχία, ακιόμα κι αν αυτό δεν είναι εμφανές. Όταν το «γκάζι» συνεργάζεται άψογα με το «φρένο», ο «οδηγός» φτάνει αργά αλλά σίγουρα στον τελικό προορισμό του! Θέτουμε νέους στόχους και προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ουσιαστικές φιλοδοξίες και όχι επιπόλαια και επιφανειακά σχέδια! Ο φόβος δεν είναι εχθρός μας, αλλά σύμμαχος: Προσέχουμε για να έχουμε! Η αυτοπεποίθηση αυξημένη μεν, εποικοδομητικά προσγειωμένη δε! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια και οι Ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, του 2ου δεκαημέρου.

Σελήνη στον Ταύρο: «Συναισθηματισμός σε… έξαρση!»

Σχεδόν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου! Αυτή η πολύ θετική θέση του Φεγγαριού, φέρνει σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό, ανάγκη για σταθερότητα, συναίσθημα, έρωτα, χρήμα και σιγουριά! Αργούμε να πάρουμε αποφάσεις, αλλά όταν αυτό συμβεί το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό! Τα περιστασιακά φεύγουν και τα μόνιμα έρχονται! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια και οι Ωροσκόποι της Γης και του Νερού!

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός: Η τύχη είναι με το μέρος σου σε κοινωνική ζωή, ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και συγγενείς εξ αγχιστείας, αρκεί να κρατήσεις την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα! Διεκδίκησε άφοβα τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και κέρδισε την κοινωνική υπόσταση που επιθυμείς! Στην συντροφική σου ζωή, κάνεις ένα μεγάλο θετικό βήμα που εδραιώνει τους ερωτικούς σου στόχους, που αφορούν συναισθηματική σταθερότητα. Απέφυγε διατροφικές και οικονομικές υπερβολές!

Ταύρος: Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη, το ίδιο και ο ερωτισμός σου. Καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες ερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα, αρκεί να μην παρασυρθείς σε παράλογες εμμονές, απαιτήσεις και απαισιοδοξία. Πες ναι σε ένα ευχάριστο ταξίδι ή μία έξοδο αυτό το Σαββατοκύριακο που θα σου μείνει αξέχαστο! Στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται σταδιακά οι ισορροπίες που επιθυμείς και ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και σωματικά. Αν συγκρατήσεις συναισθηματικές υπερβολές, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι απόλυτα θετικό!

Δίδυμος: Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις σοβαρά την συντροφική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, με σύνεση και υπευθυνότητα. Για το λόγο αυτό περιόρισε την τάση σου για επιπολαιότητα και παρασκηνιακές ιστορίες, γιατί ο έρωτας σου ετοιμάζει μεγάλα δώρα, τα οποία χαρακτηρίζονται από ουσία και μονιμότητα! Μίλησε για τα βαθιά συναισθήματα σου, άνοιξε την καρδιά σου και δεν θα χάσεις! Μην ξοδεύεις αλόγιστα.

Καρκίνος: Επαγγελματικά, έρχονται ευκαιρίες για να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητες σου. Είσαι δυνατός και ανανεωμένος ψυχικά, σωματικά αλλά και εμφανισιακά και απολαμβάνεις την καθημερινότητα. Αντιμετώπισε τον έρωτα με τρυφερότητα και γλυκύτητα και αν αυτό που σε απασχολεί είναι ένας έρωτας από το παρελθόν, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η ουσιαστική ευκαιρία σου! Διαχειρίσου σωστά τον ελεύθερο χρόνο σου, ώστε να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους!

Λέων: Ο έρωτας θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου αυτό το διήμερο, αφού δεν θα λείψουν ούτε οι κατακτήσεις, ούτε οι ευκαιρίες για σταθεροποίηση ή επισημοποίηση, ούτε και οι ρομαντικές στιγμές. Επαγγελματικά βασίσου στη φαντασία και στη δημιουργικότητα σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα και κοινωνικά καταφέρνεις σταδιακά να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα!

Παρθένος: Η οικογένεια, το σπίτι και οι δικοί σου άνθρωποι, έχουν την τιμητική τους αυτό το Σαββατοκύριακο και οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις αυτά που σε απασχολούν θα είναι πολλές, αρκεί να τις χειριστείς με σύνεση. Ερωτικά θα σε απασχολήσει ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν και οι δυνατότητες για να ζήσεις ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές ή για να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή, θα είναι πολλές! Μην επαναστατείς χωρίς λόγο και εκμεταλλεύσου τις οικονομικές δυνατότητες που σου δίνονται!

Ζυγός: Εκμεταλλεύσου το επικοινωνιακό και κοινωνικό σου ταλέντο, ώστε να καταφέρεις αυτά που θες με τη βοήθεια του περιβάλλοντος σου! Σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται σημαντικά, όπως και τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ένας έρωτας από το παρελθόν τώρα επιστρέφει και συνδυάζοντας συναίσθημα με λογική, θα καταφέρεις να πάρεις την σωστή απόφαση. Άσε τον ερωτισμό σου και τη γοητεία σου να γίνουν σύμμαχοι σου και απέφυγε κτητικότητες και ζήλιες!

Σκορπιός: Εύνοια και τύχη χαρακτηρίζουν τον οικονομικό αλλά και τον συναισθηματικό τομέα, αρκεί να μην είσαι απαιτητικός και εγωιστής στην συμπεριφορά σου! Θα κερδίσεις αυτά που θες με αυτοπεποίθηση και όχι εγωκεντρισμό και υπερβολές. Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε στηρίζει σε στόχους και όνειρα και κάθε σου μετακίνηση έχει θετική έκβαση. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Πρόσεχε μόνο συναισθηματικά ξεσπάσματα στην συντροφική ζωή!

Τοξότης: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ότι κι αν επιθυμείς. Εσύ απλά οφείλεις να είσαι προσγειωμένα αισιόδοξος και λογικός για να διαπιστώσεις ότι οι ευκαιρίες σε έρωτα, χρήμα και επάγγελμα, θα έρθουν χωρίς καν να το προσπαθήσεις. Κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές μπορούν τώρα να λυθούν, αρκεί να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες. Φίλοι και στενό περιβάλλον είναι οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι σου και η εμφάνιση σου βελτιώνεται αισθητά!

Αιγόκερως: Μην αφήνεις τη απαισιοδοξία να σε κλείσει στον εαυτό σου. Νιώσε ξανά αισιόδοξος, διασκέδασε, φλέρταρε, λάμψε και κυνήγησε τους στόχους σου, αν μπορείς παρασκηνιακά! Ένας έρωτας κρυφός ή απαγορευμένος, πολύ πιθανόν να σε παρασύρει τώρα, αφού ο έντονος συναισθηματισμός σου, δεν σε αφήνει να σκέφτεσαι λογικά. Ο λόγος σου είναι πειστικός, γοητευτικός και εύστοχος, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα και μία διάκριση ή έπαινος, είναι πιθανή!

Υδροχόος: Όπως οι φίλοι σου δίνουν τον καλύτερο τους και ουσιαστικό εαυτό σε σένα, το ίδιο οφείλεις και εσύ σε εκείνους. Η τύχη είναι με το μέρος σου στον φιλικό τομέα και αν η συμπεριφορά σου είναι όπως πρέπει, οι φίλοι θα σε βοηθήσουν και στην κατάκτηση ενός μεγάλου ονείρου! Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε ταρακουνά ευχάριστα, φρόντισε μόνο να μην τον εξιδανικεύσεις. Άνοιξε ορίζοντες, ταξίδεψε, γίνε αισιόδοξος, κοινωνικοποιήσου, διασκέδασε, ερωτεύσου και άσε πίσω το παρελθόν! Η τύχη είναι στα χέρια σου!

Ιχθύς: Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς στην καριέρα αν θες πραγματικά αποτελέσματα και αναγνώριση! Όλα είναι «δούναι και λαβείν» στον εργασιακό τομέα και θα αναγνωρισθείς μόνο αν έχεις προσπαθήσει. Φρόντισε την καλή κοινωνική σου εικόνα, πέρασε όμορφα με φίλους, απόλαυσε την οικονομική και την ερωτική εύνοια, στηρίξου στη γοητεία και στο ένστικτο σου και κοινωνικοποιήσου!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments