Τα peelings προσώπου των σταρ, πριν τις red carpet εμφανίσεις! | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 12:21

Ενόψει γιορτών όλες μας θέλουμε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, αλλά δεν έχουμε χρόνο για θεραπείες που κοκκινίζουν την επιδερμίδα και επιβάλλουν έως και 24 ώρες αποθεραπεία… Τα χημικά peelings Glo είναι “Red Carpet” θεραπείες που κάνουν απολέπιση και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα στη στιγμή, χωρίς να την ερεθίζουν.

Ανακαλύψτε τη θεραπεία που είναι ιδανική για τον δικό σας τύπο δέρματος και λάμψετε σαν σταρ λίγο πριν τις γιορτές:

-Enzyme Peeling:
Επιφανειακή δερμοαπόξεση που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Χρησιμοποιείται παράγοντας απολέπισης με φυσικά ένζυμα φρούτων από κράνμπερι και ρόδι που χαρίζουν λάμψη στο ξηρό, θαμπό ακόμη και το αφυδατωμένο δέρμα. Επιπλέον το σαλικυλικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αποκαλύπτοντας ένα πιο λείο και καθαρό δέρμα και ρυθμίζοντας παράλληλα τη λιπαρότητα. Παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ακμής, ανομοιόμορφου τόνου επιδερμίδας, χρώσης του δέρματος και αφυδάτωσης της επιδερμίδας.

-Flower Enzyme Peeling:
Στη σύνθεσή του χρησιμοποιεί ιβίσκο, passion flower και κολοκύθα για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα χάρη στα φυσικά ένζυμα φρούτων που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα αφήνοντας το με μια φωτεινή λάμψη. Πρόκειται για μια θεραπεία που προσφέρει τέλεια απολέπιση σε ευαίσθητες επιδερμίδες ή μια soft απολέπιση σε κανονικά δέρματα.

-Glycolic Peeling:
Ένα χημικό peeling που σκοπό έχει την επανόρθωση και αναγέννηση του δέρματος. Διορθώνει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης και την ανομοιομορφία σε υφή και χρωματικό τόνο. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή peeling για όσους αναζητούν μια πιο ισχυρή λύση σε συνήθη δερματικά προβλήματα όπως ακμή, ρυτίδες, κηλίδες ή χρωματική ανομοιομορφία.

TAGS: