Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 27/12 Τρίτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Δεκεμβρίου 2016, 17:16

Κριός: Η δομή του μυαλού σας, αυτές τις ημέρες, έχετε αλλάξει τελείως. Πολλές οι διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας, που ακουμπάνε ερωτικά θέματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ταύρος: Τα αυτιά σας έχουν πολλά να ακούσουν τις επόμενες ώρες – ημέρες. Φίλος- γνωστός- συνεργάτης, θα σας κάνει μια ερωτική προσέγγιση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Δίδυμοι: Η δυναμική σας δεν έχει σταματημό. Δεν σας νοιάζει που αυτό το διάστημα, είσαστε μόνοι. Ακόμη και έτσι, όλοι είναι δίπλα σας και σας αγαπούν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Καρκίνος: Οι σκέψεις σας είναι γύρω από υποθέσεις που έχουν πια περάσει στο παρελθόν. Αυτό από μόνο του είναι ένα λάθος. Αλλάξτε το λοιπόν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Είναι μια μέρα που θα σας δώσει ανέλπιστες χαρές, γύρω από ζητήματα που ακουμπούν την αισθηματική σας ζωή, που είχε χαλαρώσει αρκετά, το τελευταίο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Παρθένος: Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα μέσα στο κεφάλι σας, για την τροπή, που έχουν πάρει τα συναισθήματα από την πλευρά του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Έχετε επιδοθεί σε έναν αγώνα να φέρετε πίσω τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και όποιος σας θέλει ….ξέρει που μπορεί να σας βρει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός: Όλα είναι στρωμένα στην αισθηματική σας ζωή, όπως εσείς τα θέλετε. Επιπροσθέτως, μην κάνετε κάτι που θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Τοξότης: Η τάση που έχετε είναι μόνο φυγής ….και αυτό σας φαίνεται. Αν τελικά το ταίρι σας, δεν σας καλύπτει, απλά μιλήστε και απομακρυνθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί μέσα στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, Δείξτε μεγαλύτερη σοφία, σε ότι αφορά στην προσωπική σας σχέση
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Υδροχόος: Μετράτε τις μέρες ανάποδα και μέχρι να λύσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέσα στην προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς: Η περιέργεια που έχετε για να μάθετε κάποια πράματα παραπάνω για την ζωή του ατόμου, που σας ενδιαφέρει, ίσως και να αποκαλυφθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Πηγή:astro-live.gr