Ανάδρομος Ερμής Εξάγωνο με Άρη 29/12: Ποιες επιθυμίες διεκδικούν τα Ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Δεκεμβρίου 2016, 13:52 29 Δεκεμβρίου 2016, 13:52

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λέμε ΟΧΙ, σε επιπόλαια λόγια, έπαρση, αγενείς τρόπους, νεύρα και ανωριμότητες!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης, του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνικότητα σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που θες! Τα σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία σου και ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, εξωτερικό και σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα, να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση! Κυνήγησε και πραγματοποίησε, τις πιο βαθιές σου επιθυμίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σου. Είσαι πολύ ευνοημένος στην συντροφική σου ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου. Ανανεώσου ψυχικά και σωματικά!

ΛΕΩΝ
Μπορείς να κατακτήσεις κάθε σου ερωτικό στόχο, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, ερωτεύσιμος και έχεις έντονη ερωτική διάθεση! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και βάλε ουσία στην ερωτική σου ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς, σε σπίτι και οικογένεια! Ίσως σε απασχολήσει ξανά, ένας έρωτας από το παρελθόν με θετικό, αυτή τη φορά, τρόπο!

ΖΥΓΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά, κερδίζοντας πολλά από το περιβάλλον σου! Οποιαδήποτε μετακίνηση σου, στέφεται με επιτυχία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σταθεροποιείται η αισθηματική σου ζωή αλλά και η οικονομική σου κατάσταση. Όλα βελτιώνονται και επιθυμίες πραγματοποιούνται, στους παραπάνω τομείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς! Ερωτικός και οικονομικός τομέας, είναι στα φόρτε τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε ενδοσκόπηση στο ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο και άκου την διαίσθηση σου, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Ένας κρυφός έρωτας, σου αναστατώνει το «είναι» σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανανεώνεις και βελτιώνεις τις φιλικές σου σχέσεις! Οι φίλοι σου σε βοηθούν και πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου όνειρο, πιθανόν και κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και λες. Όμως πρέπει να προσέξεις να μην πεις ψέματα και να μην μιλάς επιθετικά σε φίλους σου.

ΙΧΘΥΣ
Μπορείς, αν δραστηριοποιηθείς δυναμικά, να αποκτήσεις την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική αναγνώριση που θες. Η προσπάθειες και οι ώριμες αποφάσεις, τώρα, επιβραβεύονται!

πηγή: www.boro.gr

Ετικέτες: