6η Εικαστική  Συνάντηση Τεχνών Πάρου 2017: «Αιγαιοπελαγίτικες αποχρώσεις» της ART WAY | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 13:55 6 Σεπτεμβρίου 2017, 13:55

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πάρου, η ART WAY μια καταξιωμένη ομάδα με αξιόλογους εικαστικούς καλλιτέχνες, συμμετέχει δίνοντας με τον τρόπο αυτό , απάντηση σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας ότι παρόλη την κρίση, η αγάπη , η ελπίδα και η συλλογική προσπάθεια μπορούν να καταφέρουν να μην χαθούν οι αξίες και τα οράματα όλων αυτών των γενεών, που με ζήλο και έμπνευση προήγαγαν στα πέρατα του κόσμου των Πολιτισμό αυτού του πλανήτη.

Αυτό το οφείλουμε στην εμπιστοσύνη και την αγάπη των συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, επιμελητών, καθηγητών αλλά και εμπνευσμένου ανθρώπου, που αγαπά και υπηρετεί την τέχνη και τον πολιτισμό, του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις, καθώς επίσης και του φιλότεχνου κοινού.

Οι καλλιτέχνες εκθέτουν έργα πλημμυρισμένα με ελπίδα και φως, έτσι όπως αυτό διαθλάται μέσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, δημιουργώντας τις αιγαιοπελαγίτικες αποχρώσεις.

Οι εναποθέσεις των χρωμάτων, με πινελιές αυτοδύναμες και κηλίδες δυναμικές, μελετώντας τους ιριδισμούς και τις άπειρες αντανακλάσεις, μετρώντας το φως των Κυκλάδων, το φως που πάντα ήταν η ύλη των ζωγράφων, παρουσιάζουν στο βλέμμα μια εντυπωσιακή ενότητα.

Οι Αιγαιοπελαγίτικες Αποχρώσεις αποτέλεσαν την έμπνευση της ART Way μέσα στην πιο δύσκολη ίσως περίοδο της χώρας και λειτούργησαν ως αφορμή για να κλείσει φέτος τις παρουσιάσεις στα Κυκλαδίτικα νησιά, εκεί από όπου ξεκίνησαν, στο φιλόξενο νησί της Πάρου, στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νάουσας (Άγιος Αθανάσιος).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες

ΑΦΙΩΝΗ ΟΛΙΒΙΑ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΕΦΗ

ΓΑΪΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

DEVA

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ ΤΟΥΛΑ

ΖIAKA MAΡΙΑ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΝΑ-ΑΣΠΑΣΙΑ

ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΚΛΑΒΑΝΙΔΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΔΩΡΑ

ΚΟΥΝΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

KYΠΡΑΙΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΛΙΑΛΙΑΜΠΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΑΚΗ ΑΝΝΑ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΜΠΟΝΤΖΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΑΤΣΙΚΑΚΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΕΛΛΗ

ΠΟΛΥΖΟΥΔΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΡΑΪΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΟΥΡΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ

ΤΟΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ–ΛΟΥΚΑ ΑΝΘΟΥΛΛΑ

Ετικέτες: