Μedia

ΣΠΟΡ FM: Πουλάει και το ραδιόφωνο ο Γιάννης Αλαφούζος;

ΣΠΟΡ FM: Πουλάει και το ραδιόφωνο ο Γιάννης Αλαφούζος;
Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να αποτραβηχτεί τελείως από τον αθλητικό κόσμο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πωλητήριο και στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αποφασισμένος να αποτραβηχτεί εντελώς από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος. Μετά τη δήλωση αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό, οι φήμες για τον Έλληνα επιχειρηματία κάνουν λόγο και για πωλητήριο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, τον οποίο αγόρασε πριν από περίπου 2,5 χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα στα δημοσιογραφικά στέκια ακούγεται όλο και περισσότερο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκείνος που δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά του πρώτου αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας.

Ωστόσο, μέχρι τώρα αυτές οι φήμες διαψεύδονται από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει αρκετά media και "τρέχει" αυτή τη στιγμή αυτά.

Ωστόσο, δεδομένης της μεγάλης δυναμικής του 94.6 και της τεράστιας εμπορικής του αξίας, στο προσεχές διάστημα είναι σχεδόν βέβαιο πως το ραδιόφωνο θα περάσει σ’ άλλα χέρια- δεδομένης, πάντα, της επιθυμίας του κ. Αλαφούζου ν’ αποχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments