Μedia

ΣΠΟΡ ΦΜ: Αυτό είναι το νέο του πρόγραμμα

ΣΠΟΡ ΦΜ: Αυτό είναι το νέο του πρόγραμμα
Δείτε όλο το νέο πρόγραμμα του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

Πολλές και διάφορες αλλαγές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς την τρέχουσα ραδιοφωνική σεζόν οι νέες εκπομπές και τα καινούρια πρόσωπα στον σταθμό είναι ουκ ολίγα.

Δείτε, παρακάτω, το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα των εκπομπών (το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις πριν την οριστικοποίησή του):

H ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

05:00-07:00

Πρωινή επικοινωνία και ενημέρωση για όλα με τον Βαγγέλη Νεραντζιά. Κάθε μέρα με το πρώτο φως! Για να ξυπνάτε… διαβασμένοι.

ΤΣΟΥΚΟΥ – ΤΣΟΥΚΟΥ ΜΠΟΛ

07:00 – 10:00

Μάνος Σπανόπουλος, Μαρία Ζαφειράτου, Γιώργος Σπανομανώλης στήνουν κάθε πρωί το καλύτερο ραδιοφωνικό αθλητικό! Το πρωινό των… πρωταθλητών!

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

10:00 – 12:00

Ο Βασίλης Βέργης και ο Βάιος Τσούτσικας ανεβάζουν την ένταση και… ανακρίνουν τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας για να μη σας μείνει καμία απορία άλυτη.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ…

12:00 – 14:00

Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξεψαχνίζουν τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας με τη βοήθεια των κορυφαίων ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM.

ΣΕΛΙΑΝΑ – ΠΕΡΘΩΡΙ 2-0

14:00 – 15:00

Γιώργος Χελάκης και Σωτήρης Κωσταβάρας ξανά μαζί! Μεσημεριανή ενημέρωση χωρίς μισόλογα.

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ

15:00 – 17:00

Μπάμπης Χριστόγλου και Μιχάλης Λεάνης στην καθημερινή ραδιοφωνική επανάσταση του ΣΠΟΡ FM. Μπόλικος σαρκασμός, επικοινωνία με τους ακροατές και… στο καναβάτσο τα κακώς κείμενα!

FACE… BALL

17:00 – 19:00

Σταύρος Χονδροθύμιος και Τόλης Κοτζιάς ανακρίνουν τα πρόσωπα της επικαιρότητας και βάζουν στο παιχνίδι και τα social media! Κάθε απόγευμα ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε πρώτο πλάνο!

KING BET

19:00 – 20:00

Η πιο σοβαρή και πλήρης ενημέρωση για το καθημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Όλα όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε από τους συντάκτες της κορυφαίας στοιχηματικής εφημερίδας. Αναλύσεις, προτάσεις, παρασκήνια που σας οδηγούν στο ταμείο.

PLAY BALL

20:00 – 22:00

Ο Μάνος Ζερβάκης παρουσιάζει το καθημερινό αθλητικό μαγκαζίνο του ΣΠΟΡ FM. Συνεντεύξεις, θέματα, ρεπορτάζ, σχολιασμός από σύσσωμο το επιτελείο του σταθμού.

Fight Club

22:00 – 24:00

Γιάννης Τσαούσης-Κώστας Βαϊμάκης

THE EXPERTS

24:00 – 02:00

Αν είσαι κολλημένος με την μπάλα και την ομάδα σου ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει τη λύση. Η ομάδα των Experts παίρνει θέση στο μικρόφωνο κάθε βράδυ στις 12 και συζητά μαζί σας τα καυτά θέματα των τριών μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Νοικοκύρης, Κώστας Μανωλιουδάκης, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Κώστας Μιαούλης και Διονύσης Δεσύλλας κουβεντιάζουν με οπαδούς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και όχι μόνο. Η ομάδα των Experts του ΣΠΟΡ FM 94,6 παίζει και μπάσκετ με τους Τόλη Κοτζιά, Νίκο Ζέρβα και Δημήτρη Κοντό να μην αφήνουν καμιά μπασκετική απορία άλυτη!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

02:00 – 05:00

Ο Βασίλης Γερασίμου κρατάει συντροφιά στους… ξύπνιους ακροατές με τραγούδια της νύχτας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments