Διεθνή

(UPD)Πυροβολισμοί στα κεντρικά κτίρια του Youtube στην Καλιφόρνια – Μία νεκρή και 3 τραυματίες (vid)

(UPD)Πυροβολισμοί στα κεντρικά κτίρια του Youtube στην Καλιφόρνια – Μία νεκρή και 3 τραυματίες (vid)
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας ο δράστης του περιστατικού με τους πυροβολισμούς στα κεντρικά του Youtube, ήταν γυναίκα, η οποία υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με τραύματα από όπλο. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα ακόμα θύμα πυροβολισμού. Εικάζεται ότι πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία έπειτα από πυροβολισμούς στο κεντρικό κτίριο του Youtube στο Σαν Μπρούνο στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η δράστης είναι νεκρή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου του San Francisco, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 3 ακόμα άτομα, ένας άνδρας 36 ετών και δύο γυναίκες, 32 και 27 ετών. Ο άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ για μία από τις γυναίκες, η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν μια λευκή γυναίκα και ήταν μόνη της στο περιστατικό ενώ η ίδια είχε τραυματιστεί στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε στο ίδιο γραφείο με ένα θύμα (επίσης με τραυματισμούς από όπλο) ενώ ανέφεραν ότι πρόκειται ενδεχομένως για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το συμβάν έγινε περίπου στις 12 (τοπική ώρα) κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για το μεσημεριανό γεύμα, όπου πολλοί εργαζόμενοι βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο των κτιρίων του Youtube, σύμφωνα με αναφορές υπαλλήλων.

Στα κεντρικά της εταιρείας η οποία ανήκει στην Google εργάζονται περί τους 800 υπαλλήλους.

Η αστυνομία με tweet της ενημερώνει στους κατοίκους να μην πλησιάζουν στην περιοχή ενώ δίνει και εναλλακτικές διαδρομές καθώς έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Νωρίτερα υπάλληλοι της εταιρείας ανέφεραν ότι έχουν κλειδωθεί στα γραφεία τους ενώ από τις εικόνες που μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα αρκετοί υπάλληλοι άρχισαν να αποχωρούν από το κτίριο, υπό αστυνομική προστασία.

Ο Βάντιμ Λαβρούσικ, που εργάζεται στο YouTube, έγραψε στο Twitter ότι άκουσε πυροβολισμούς και είδε κόσμο να τρέχει. «Τώρα έχω οχυρωθεί σε ένα δωμάτιο με συναδέλφους», συμπλήρωσε. «Ασφαλής, τώρα είμαι έξω, έγινε εκκένωση», έγραψε λίγα λεπτά αργότερα.

Άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες με εργαζόμενους να βγαίνουν από το κτίριο έχοντας τα χέρια στο κεφάλι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ότι έχουν ακουστεί αρκετοί πυροβολισμοί και σύμφωνα με τη Huffington Post "Η αστυνομία ανταποδίδει τα πυρά".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments