Ζώδια

Ερωτική Καφεμαντεία – Τα σύμβολα και οι προβλέψεις των ζωδίων

Ερωτική Καφεμαντεία – Τα σύμβολα και οι προβλέψεις των ζωδίων
Τα σύμβολα δείχνουν το μέλλον για τα 12 ζώδια.

Κριός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Υπάρχουν στιγμές που χάνετε την καλή σας διάθεση, λόγω των περίεργων και άσχημων συμπεριφορών που έχει το ταίρι σας. Οι καταστάσεις αλλάζουν και οι εξηγήσεις που θα έχετε θα σας πείσουν.

Ταύρος: Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μπορεί ο άνθρωπος σας, να έχει και κάποια άλλη – παράλληλη δέσμευση στην ζωή του, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα είστε εσείς αυτοί, που θα συνεχίστε μαζί του.

Δίδυμοι: ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΕΡΙ

Κάποια μπόλικα χρήματα που περιμένετε, έρχονται και θα ενισχύσουν την καθημερινότητα σας στο έπακρο. Τις πολλές λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται να τις αναφέρετε στον άνθρωπο σας.

Καρκίνος: ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Αντί πλέον να σκέφτεστε τι έχει γίνει λάθος, μέσα στον γάμο – δεσμό σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια ώριμη συζήτηση για το τι αποζητά ο καθένας από το εδώ και πέρα. Σίγουρα θα συμφωνήσετε.

Λέων: Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Μπορεί να έχετε αδικηθεί στο παρελθόν, από όλα αυτά που περάσατε μέσα σε ακατάλληλες σχέσεις, αλλά αυτός που έχετε δίπλα σας, μπορεί να σας προσφέρει ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Παρθένος: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ

Δεν είστε ακόμη στο 100% βέβαιοι για τα συναισθήματα σας, για το άτομο που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα μπει στην καρδιά σας. Μάλλον κάτι άλλο, σας λέει το ένστικτο σας.

Ζυγός: ΟΙ ΒΕΡΕΣ- ΣΤΕΦΑΝΑ

Το ότι έχετε αποδεχτεί κάποιες συμπεριφορές, όχι και τόσο θετικές, από το ταίρι σας, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε όποια ώρα και στιγμή θέλετε, να σταματήσετε να έχετε υποτακτική διάθεση.

Σκορπιός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Αν έχετε καταφέρει να βγείτε από μια δύσκολη σχέση, μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας μιλάει και να σας ζητάει πληροφορίες. Η ζωή συνεχίζεται και τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Τοξότης: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Δεν σας αρέσει να μιλάτε για το ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που έχει πολλές φορές βάλει τον αγαπημένο σας να το ψάξει κρυφά. Κάτι τέτοιο μάλλον γίνεται και τώρα!

Αιγόκερως: ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η απόλυτη εύνοια του σύμπαντος, δεν χωρίζει ποτέ δύο ανθρώπους που είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Από τα μέσα του μήνα και μετά οι συνθήκες επανασύνδεσης θα γίνουν ομαλές.

Υδροχόος: Η ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι έχετε αδικήσει κάποιον που ακόμη κρατάει ενεργά συναισθήματα για το πρόσωπο σας. Ίσως και προσεχώς να έχετε μια είδηση – πρόσκληση του.

Ιχθείς: Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Δεν σας αφορούν ούτε στο παραμικρό, οι ευκαιριακές και επιφανειακές καταστάσεις στον έρωτα. Μπορεί όμως να αφορούν κάποιους άλλους, άρα ξεκαθαρίστε τους όποιους ενδιαφερόμενους τις προθέσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments