Τεχνολογία

Raden: Οι ”έξυπνες” βαλίτσες έκαναν την εμφάνιση τους (pics)

Raden: Οι ”έξυπνες” βαλίτσες έκαναν την εμφάνιση τους (pics)
Το κόστος της έξυπνης βαλίτσας Raden ανέρχεται στα 386 ευρώ (το μεγάλο μέγεθος), και στα 259 ευρώ (το μικρό μέγεθος) ενώ είναι διαθέσιμη σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις.

Τα ταξίδια της ημέρες της Πρωτοχρονιάς είναι σύνηθες φαινόμενο. Βαλίτσες γεμάτες ρούχα και δώρα που ξεπερνούν το βάρος που γίνεται δεκτό από τα αεροδρόμια πονοκεφαλιάζουν το επιβατικό κοινό και αναζητούνται τρόποι για να υπολογιστεί το βάρος των αποσκευών μας. Την λύση έδωσε η Raden, αφού έφερε στην αγορά την πρώτη έξυπνη βαλίτσα.

Συγκεκριμένα, ο Josh Udashkin είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε τις πρώτες smart… βαλίτσες με τόσα πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά. Η Raden είναι μια σειρά από έξυπνες βαλίτσες που ήδη έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς.

Οι βαλίτσες κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη των 55 cm και 71 cm. Οι αποσκευές συνδέονται με application που εγκαθίσταται στο κινητό σας και σας προειδοποιούν αν έχετε προσθέσει μεγάλο βάρος στις βαλίτσες και αν έχετε ξεπεράσει το όριο πάνω από το οποίο θα χρειαστεί να πληρώσετε φόρο στο αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή που θα εγκατασταθεί στο κινητό θα σας ενημερώνει επίσης για τον καιρό, για την κίνηση στους δρόμους αλλά και για το πού βρίσκεται η βαλίτσα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ακόμη, στο εσωτερικό της βαλίτσας υπάρχουν θύρες για να φορτίζετε κάθε ηλεκτρονική συσκευή που διαθέτετε, από το κινητό σας τηλέφωνο μέχρι τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Τέλος, η εφαρμογή περιλαμβάνει και chat με μερικούς τεχνικούς της εταιρίας προκειμένου να σας βοηθήσουν με ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

«Προσπαθήσαμε να μειώσουμε την ανησυχία των ανθρώπων να φτάσουν στο αεροδρόμιο στην ώρα τους, το άγχος να μην ζυγίζει η βαλίτσα παραπάνω από όσο πρέπει και τον φόβο μην τυχόν το κινητό τους σβήσει κατά τη μετακίνησή τους στο αεροδρόμιο. Φροντίσαμε πολύ το design αλλά και το να πάμε την εμπειρία του ταξιδιού ένα βήμα παραπέρα», αναφέρει ο κατασκευαστής της βαλίτσας, Josh Udashkin.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments